Čím může Česká republika v digitální transformaci zazářit?

<< < (3/4) > >>

Milan Hudec:
Pokud má někdo potřebu se s někým spojit, tak to udělá i bez veletrhů a doprovodných konferencí, je to přirozené.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  13.11.2021, 19:28

Pokud má někdo potřebu se s někým spojit, tak to udělá i bez veletrhů a doprovodných konferencí, je to přirozené.

A někdo zde snad vnucoval k tomu účelu veletrh? To jsem si nevšiml. Milane zase ujíždíš na své vlně?

Citace: Jiří_Hrubý  13.11.2021, 19:19

...

Pokud se tedy Milan otřel o veletrhy, pak tedy je to podstatně lepší příležitost, než se něco dozvědět než elektronicky. Pravděpodobně tolik informací, co procedíme elektronicky my v redakci, dá stejně málokdo. A stejně se na veletrhu, výstavě, byť konferenci dozvím víc.

A ta digitalizace má mnoho rozměrů, víc, než by nás napadlo. Co obor to jiné řešení. Jak byste digitalizovali kamenolom? I to jde!

Miroslav Minařík:
Citace: Jiří_Hrubý  13.11.2021, 19:19

Za úspěšnou digitalizaci bych považoval např. samoodečtový elektroměr a následnou notifikaci v bańkovnictví k zaplacení doplatku, to celé bez zásahu člověka. To ale ještě potrvá...
E-shopy jsem řadil do samostatné kategorie, stejně jako jiné internetové prezentace firem, nabízejících zboží a služby.

Ale zase digitalizaci nepřechvalme. I ta má své fuck upy. Call centrum, tedy plně digitalizované ještě neznamená, že ušetříme čas my ale především provozovatel. Včera mi volala paní z banky, ptám se jí co potřebuje a ona odpovídá, že hovor je monitorován. Položil jsem. To je typický fuck up špatně digitalizové předlohy živého robota.

Tím svět neoslníme.

Jaromír Táborský:
Fuckup je taky třeba to, že mi dnes někdo furt posílá pozvánku na webináře zdarma. Udělám registraci, vyhradím si čas a pak tak pan koktal čte prezentaci. To je taky digitalizace, místo školení. Nejen, že se toho dozvím tolik, kolik si umím přečíst sám ale pak mě obesílají znovu a znovu abych pro ten velký úspěch to absolvoval znovu. Na setkávací školení jdu rád, že pokecám s okolím a to v digitálních webinářích tedy nejde. I když loni se dělaly nějaké digitální piva a to bylo docela poslouchatelné . Možná škoda, že se nechytil Club house. Myslim v našem oboru. To byla pěkná digitalizace pokeců! Jen to žralo moc času. Je možné, že díky Covidu už někteří výrobci nepřežili?

Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík  13.11.2021, 19:36

A někdo zde snad vnucoval k tomu účelu veletrh? To jsem si nevšiml. Milane zase ujíždíš na své vlně?
Pokud se tedy Milan otřel o veletrhy, pak tedy je to podstatně lepší příležitost, než se něco dozvědět než elektronicky. Pravděpodobně tolik informací, co procedíme elektronicky my v redakci, dá stejně málokdo. A stejně se na veletrhu, výstavě, byť konferenci dozvím víc.

A ta digitalizace má mnoho rozměrů, víc, než by nás napadlo. Co obor to jiné řešení. Jak byste digitalizovali kamenolom? I to jde!

Úplně v poho.
Ty jsi fanoušek novot, já konzerva, relevantní vyhodnocení bude tak za 50let.
Pokud jsi názoru, že to fórum nesnese, klidně mě zabanuj.
Jako novinář bys však měl býti neovlivnitelný .

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana