Tip na slovenského výrobce přepěťových ochran KIWA

<< < (2/4) > >>

Jaromír Táborský:
Citace: Jiří Schwarz  21.01.2022, 11:39

Tohle bych bral jako hodně drzou urážku!
Saltek by se k některým lžím a reklamním trikům nesnížil!

Asi jsem měl spíš napsat, že jde o slovenského národního výrobce.  :'(

František Šohajda:
Citace: Milan Hudec  21.01.2022, 07:36

Za obdobný peníz mám prověřený a leta piplaný Dehnventil...

Prověřený ano,souhlasím, ale ne předražený! (dance) (dance)
(Vím že školení a podobné věci -osvětu dělají zdarma ,  málo který příjemce toto akceptuje!)

Milan Hudec:
Souhlas, je skvělý i díky podpoře "24/7".

Jaromír Táborský:
Citace: František Šohajda  21.01.2022, 13:44

Prověřený ano,souhlasím, ale ne předražený! (dance) (dance)
(Vím že školení a podobné věci -osvětu dělají zdarma ,   málo který příjemce toto akceptuje!)

"předražený" ... vycházíte z čeho? Znáte konkurenční dehnventil s identickými parametry a servisem za tím? Odpovím si sám, takový neexistuje. Výraz předražený se používal za komunistů a dodnes se komunistickými pohrobky používá. Můj dědeček dtto. Dehnventil nepatří mezi lowend a tak se na to dívám. Nědo jezdí sockou, jiný škodovkou a někdo chce mít to nejlepší. Ne to nejdražší ale to nejlepší. Alespoň za mne to, co je levné, tomu něco chybí protože výhodou je ta nízká cena. Neříkám, že se musí to nejdražší rozsévat všem. To je taky komunistickej předsudek. Každej klient je jinej. Někdo má projekt a někdy takový požadavky, že to nesplním ani tím dehnem. Budu tam strkat něco levnýho nebo dokonce neznámýho?  Z Kiwy jsem v životě nikoho nepotkal. Jestli Kiwa nebo nějaký čínský bazmek z Alliexpresu je pro mě stejné. Tak zkuste ty číňany a vaši příjemci budou čurat do trenek! :-)

Milan Hudec:
Svodič je ovšem bezpečnostní prvek, který by se měl instalovat a zapomenout.
Parametrově je ventil těžko překonatelný.
Mechanicky vynikající.
Podpora stoprocentní.
Radax je vymazlené.
Proboha, proč bych sahal jinam??

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana