Podzimní EATON Show 2021 DNES od 9:00!
Tým Elektrika:
Kdo tuší, co připravil EATON na Digitální veletrh SONEPAR za informační sprchu? Málokdo. A už vůbec se neví, že tým EATON disponuje vlastním vícekamerovým studiem. Ovšem technika bez obsahu nic neznamená. Obvykle detaily vysílání známe předem, tentokrát je to překvapení i pro nás. Ale přece jen tu k prozrazení něco je! Známe vystupující a některá témata. Jak autoři připravili živý, nepředtočený 180. minutový program nás zajímá všechny! Podrobnosti se dočtete v tomto krátkém sdělení ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Odesláno během živého vysílání:
(Jiří Chadima) Může prosím někdo objasnit vývoj značky? Nikdo mi za třicet let neřekl kdo to byl pan Klockner a kam se vytratil! :-)
(Džony Selektiviťák) No v tom se ještě prý angažovali i Felten s panem Guilleaumem! Také v tom mám chaos a z obchoďáků niukdo historii nezná! Inu, mladí boys!
(Jiří Karásek) Mohu použít multimediální rozvodnici i pro jištění obvodů nn rodinného domu nebo ta musí být separé?
(Tomák Kratina Bezd.) Rozvodnice Eaton mám rád, jen je problém s naskladněním ve VO. Obchodníci mi pak vnucují skříňky jiných výrobců a pak to vypadá jako kočkopes. Nemůže se to nějak nařídit aby nevnucovali k vašim jističům třeba značku Scneider?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana