Je možné dodělat vyhlášku 50 s oborem strojírenské a elektrotechnické zařízení?
Jiří Fialaaa:
Je možné abych si dodělal vyhlášku 50 když mám úspěšné ukončení 4.ročníku střední školy (bez splněné maturitní zkoušky).
Obor strojírenské a elektrotechnic ké zařízení, kde byl třetí a čtvrtý ročník zaměřen pouze na strojařinu. Označení oboru je 39-41-M/001.
Přikládám vysvědčení.
Jiří_Hrubý:
Něco jako když ukončíte kurz autoškoly, bez absolvování testů.
Můžete pak dostat řidičák?
Jinak kód oboru není v seznamu, což by vás v případě dokončené školy nemuselo nutně vyloučit, pokud by vám byla schválena vyjímka.
Jiří Fialaaa:
Citace: Jiří_Hrubý 04.10.2021, 19:33
Něco jako když ukončíte kurz autoškoly, bez absolvování testů.
Můžete pak dostat řidičák?
Jinak kód oboru není v seznamu, což by vás v případě dokončené školy nemuselo nutně vyloučit, pokud by vám byla schválena vyjímka.
Já neměl mít vyhlášku 50 součástí studia jen bych si ji teď rád udělal, protože by se mi hodila a zaslechl jsem, že je to s touto školou možné. Potřebuji to pro svůj klid potvrdit od někoho znalého.
Jiří_Hrubý:
Vyjímky přiznává MŠMT, je možné, že již existuje precedens, kdy absolventovi vašeho oboru bylo vzdělání v oboru uznáno.
Vyhláška 50 se nestuduje ve škole, ale až na základě ukončeného vzdělání v elektrotechnic kém, či příbuzném oboru, je možné složit zkoušky.
Jiří Fialaaa:
Citace: Jiří_Hrubý 04.10.2021, 19:59
Vyjímky přiznává MŠMT, je možné, že již existuje precedens, kdy absolventovi vašeho oboru bylo vzdělání v oboru uznáno.
Vyhláška 50 se nestuduje ve škole, ale až na základě ukončeného vzdělání v elektrotechnic kém, či příbuzném oboru, je možné složit zkoušky.
Chápu , že se nestuduje špatně jsem se asi vyjádřil jen nebylo součástí mého oboru si tu 50ku udělat a ani sem ji nepotreboval. Nyní by se mi v práci hodila.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana