Testovali jste na kabelech NKT trhací šňůrku?
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec 30.09.2021, 20:17
Plášt kabelu má být z principo věci co nejpevnější.
Pokud je špagátek pod ním, tak moc pevný nebude, pevný by špagátek neprořízl.
Souhlasím, také mi toto nesedí. To by musel být plášť z medové plástve. Ale než dělat závěry, udělal bych test. Už je to k mání nebo je to jen "na papíře"?
Jirka Š. Svejkovský:
Mrknul jsem na původní stránky NKT.
Zvláštní, NKT u nás má asi lepší technologii, než zbytek ve světě.
Citace
The rip cord is currently available in cables of 4 mm² and above and the product range is expanded continuously.
Jak z elektrikáře udělat ředitele:
Citace
”Cables with integrated rip cord is an incredibly good solution and I have no doubt, that our future cable purchases will include rip cord". Bo Christiansen, Director and licensed electrical installer, Del-Tech ApS
Takový marketing ve mě zrovna důvěru nevzbuzuje. Je to něco jako "tisíce děkovných dopisů".
Jan Yossarian:
Citace: Miroslav Minařík 30.09.2021, 21:06
Souhlasím, také mi toto nesedí. To by musel být plášť z medové plástve. Ale než dělat závěry, udělal bych test. Už je to k mání nebo je to jen "na papíře"?
A nemůžete si na Elektrice vyžádat vzorek a otestovat to? Nejlépe i s panem Hudcem? Jako jste testovali tu maxi wagovku?
Václav Třetí:
Už vidím pana ředitele Christiansena, jak se po ředitelské šichtě převlékne do montérek a běhá na stavbě a holí kabely při melouchu.
;D
Už mám vymyšlený pokus, zkusím něco podobného zreslisovat se zbytkem pláště z CYKY 3x1,5 a silonovým rybářským vlascem malého průměru.
Miroslav Minařík:
Napsal jsem do NKT. Sice tam už nejsou mé dávné kontakty s kterými jsme procházel linky s kamerou v ruce ale uvidíme.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana