Jak zavíčkovat lištu Kopos LP35?
František Šohajda:
LP 35 se víčkuje dobře!!
Asi nějaká odchylka z nastavených parametrů!
Martin Kurka:
Citace: František Šohajda 01.10.2021, 10:00
Asi nějaká odchylka z nastavených parametrů!
Nebo Milanova důkladnost. Jestli lištu přidělal ke stěně i k podlaze, lišta se nemůže při zavíčkování hýbat. Podobná lišta z Obi mne vytrestala u křivé zdi, musel jsem natloukací hmoždinky mírně povolovat, aby šlo víko v některých místech nasadit, nebo aby nevyskakovalo.
Milan Hudec:
Vy jste detektiv (dance)
Ano lišta je lepena k podlaze (aby pod ni nelezl "bordel") a zároveň šroubována ke stěně....
No, to mě čekají perné hodiny práce :)
Jiří Schwarz:
Martin K. mě předběhl...
Moc zkušeností s tou lištou nemám, ale mohu potvrdit, že když jsou obě "pevné části" moc "napevno", je to boj se zavíráním...
Ale je to fajn, když se lišta přilepí k podlaze, aby se pod ní nic nedostávalo, a ke zdi se přilepí acrylem, aby se pěkně zamaskovala drobná spára... ;)
Milan Hudec:
Citace: Jiří Schwarz 01.10.2021, 20:24
Martin K. mě předběhl...
Moc zkušeností s tou lištou nemám, ale mohu potvrdit, že když jsou obě "pevné části" moc "napevno", je to boj se zavíráním...
Ale je to fajn, když se lišta přilepí k podlaze, aby se pod ní nic nedostávalo, a ke zdi se přilepí acrylem, aby se pěkně zamaskovala drobná spára... ;)
Tato lišta je vybavena gumou, která nádherně kopíruje a maskuje nerovnosti na stěně, bohužel výrobce nevzal v potaz potřebu obdobného límečku u podlahové části, což je škoda, dvojitý stříkolis má vyřešen skutečně perfektně.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana