N50: Opravdu bude jednodušší reviznímu technikovi odebrat Osvědčení než doposud?
Z došlé pošty:
V souvislosti se změnou zákona o VTZ bude prý snazší odebrání Oprávnění reviznímu technikovi než tomu bylo doposud. Jak dalece hrozí, že si někdo bude stěžovat, já naklapu na kobereček na TIČR a tam mě vydusí dle potřeby? nemyslím, že bych byl ten, který nezná, ovšem "kdo chce psa bíti, vždy si hůl najde. A tak informace o jednodušším odebráním Osvědčení vnímám s určitými obavami.
Může někdo prozradit více?
Jan Yossarian:
A doposud to nešlo? I když jsem tedy neslyšel o někom, komu by byly papíry odebrány protože něco ojebal. Ale nepochybuji o tom, že nová legislativní úprava bude na vrátka, kudy nezdárného revizního technika vyvést ze hry, pamatovat!
(dance)
Pavel Horský:
Citace: Jan Yossarian 21.09.2021, 11:49
A doposud to nešlo? I když jsem tedy neslyšel o někom, komu by byly papíry odebrány protože něco ojebal. Ale nepochybuji o tom, že nová legislativní úprava bude na vrátka, kudy nezdárného revizního technika vyvést ze hry, pamatovat!
(dance)
Potom přijde o "papíry" 1/2 revizních techniků v ČR a to jsem velký optimista (dance)
Jiří_Hrubý:
Pokud to pomůže eliminovat stolní razítkovače, pak jedině dobře, ovšem obávám se, že vzhledem k šíři jejich základny, se to těchto nedotkne, protože tržní prostředí si žádá především kladné RZ, skutečný stav zajímá menšinu.
Může se ale klidně stát, že to znepříjemňován í života TIČRem, bude na podnět ze msty zákazníka, což hrozí od toho, co čekal bezproblémovou revizi a dostal "nevyhovuje" nebo dvě strany závad, přičemž "doteď to bylo podle Fanouše v cajku".
Otázka je, co by se stalo, až by poptávka po "virtuálních" revizích předčila nabídku, že by stoupla bezpečnost instalací?
David Hruda:
Existuje nějaká statistika za poslední léta, jestli vůbec odebrání proběhlo, případně v kolika případech?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana