Je možné použít instalační krabice KU68 venku?
David Hruda:
Citace: Pavel Horský 20.09.2021, 20:20
Pozor, to jsme si nerozuměli. Já myslel krabici s víčkem. Je snad jasné, že např. IP44, který uvádíš ve svém příspěvku se do těchto krabic instalují. Na to by se snad nikdo neptal.
Ví bůh, co vlastně myslel. Ale obecně asi nelze proti KU68 nic namítat.
Záleží na tom, co se stane pak. :)
Lukáš Rotrekl:
Když budu hnidopich, tak poukážu na teplotní rozsah použití od -5 do +60 stC a sáhnu pro stejné krabici v bezhalogenovém provedení s teplotním rozsahem od -20 do +80 stC.
David Hruda:
Citace: Lukáš Rotrekl 20.09.2021, 22:43
Když budu hnidopich, ...
:)
Já si pamatuju, žes to jednou řešil.
Napadá mě otázka- jakou teplotu má vnější stěna vytápěného domu, když je venku třeba -20°C?
Kdysi jsem četl nějaké pojednání o rosném bodu, který se nesmí dostat do stěny, proto nelze (nebo nedoporučuje se) zateplovat zevnitř, ale jak to bylo s teplotou stěny si nepamatuju.
Milan Hudec:
Dle teorie o rosení a doprovodných jevech včetně nasákavosti materiálu v okolí krabice (pozor např.na sádru) bych doporučil dvouplášťovku.
Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec 21.09.2021, 07:06
Dle teorie o rosení a doprovodných jevech včetně nasákavosti materiálu v okolí krabice (pozor např.na sádru) bych doporučil dvouplášťovku.
A není "dvouplášťovka" určena pro montáž do SDK a dutých stěn?
Milane, občas je dobré si v duchu říci "neblbni".
To také můžeš za chvíli napsat, že budeš majetným nabízet instalačky kabely se zlatými vodiči z důvodu té nejlepší vodivosti.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana