Filip Horáček
Nic není samosebou ...

Apple fan running, GTD, TM, Omnifocus, Evernote ..
|
 |
« kdy: 16.08.2021, 08:02 » |
|
RECENZE: Lexikonu projektanta elektro Praktická publikace, která právě vyšla, je praktickou vědomostní pomůckou pro projektanty obecně. Pro ty začínající i ty zkušené. Každý skutečný odborník totiž své vědomosti časem reviduje a obnovuje. Obsah nabízí stěžejní body pro tvorbu předprojektové přípravy a následně zpracování konkrétního projektu. Dočteme se o zákonných ustanoveních, dokumentaci, požárně bezpečnostních řešeních, zdravotnictví, EXu, ochraně před bleskem a přepětím, statické elektřině, vnějších vlivech ... více sledujte v krátké recenzi sami! Zdroj: zde... Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci? RECENZE: Lexikonu projektanta elektro
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 16.08.2021, 11:49 » |
|
Objednáno. Na tuto publikaci jsem opravdu dost zvědavý. Rád se pak se všemi podělím o své pocity.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

|
 |
« Odpověď #5 kdy: 27.08.2021, 13:15 » |
|
Už je to týden a nic. Tedy, distribuce pekelně vázne. To nemám rád. 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

|
 |
« Odpověď #6 kdy: 02.09.2021, 12:17 » |
|
A teď si opravdu nedělám srandu...
16.8 objednáno 19.8 placeno 02.9 stále nic
Po urgencích emailem mi bylo sděleno, že byla kniha odeslána 25.8 a že si mám zajít na poštu a poptat se. To jsem málem omdlel.
A naprostá finálovka dnes dopoledne...vo lá mi kamarád Zdeněk Friedrich s tím, že mu kniha také nepřišla a to i přes to, že mu byl již slíben další termín dodání.
Mě bylo dnes přislíbeno, že když kniha do pátku 3.9 nepřijde, bude mi odeslána nová v pondělí.
A já včera opravdu nespadl z vesmíru na Zem. Něco mi tu prostě dost smrdí.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

|
 |
« Odpověď #8 kdy: 07.09.2021, 13:04 » |
|
Hlásím, že lexikon dnes konečně dorazil. To byla ale šichta  A jedno vím jistě. Od IRIS Elektro s.r.o si již nikdy nic neobjednám. Když mi ještě majitel firmy napsal "tak se zase nemusíte hned čertit", přísahám, že při osobním jednání bych se asi neudržel. Takto se obchodník k zákazníkovy běžně nechová. Zde se potvrzuje rčení "jiný kraj, jiný mrav". Přeji všem pohodový zbytek léta.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jaromír Táborský
Neverifikovaný uživatel @6

Elektrika kope dle ČSN
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 07.09.2021, 19:53 » |
|
Hlásím, že lexikon dnes konečně dorazil. To byla ale šichta  A jedno vím jistě. Od IRIS Elektro s.r.o si již nikdy nic neobjednám. Když mi ještě majitel firmy napsal "tak se zase nemusíte hned čertit", přísahám, že při osobním jednání bych se asi neudržel. Takto se obchodník k zákazníkovy běžně nechová. Zde se potvrzuje rčení "jiný kraj, jiný mrav". Přeji všem pohodový zbytek léta. Souhlasím. Byl jsem jednou na Vysokém napětí a shrnul bych to asi jako klasik: "Lexikon dobrej, majitel divnej ...".
|
|
|
Zaznamenáno
|
Když jsem na to už přišel, zjistil jsem, že jsem se spletl ale kupodivu to bylo pravdivé :-)
|
|
|