Centrum hromosvodářů v Chomutově slouží už deset let!
Tým Elektrika:
Centrum hromosvodářů v sídle LUMA Plus, v Chomutově slouží už deset let! První hromosvodní centrum v Česku vzniklo již 31.1. 2008 jako Centrum praktického vzdělávání hromosvodářů a elektrotechnik ů v Energetickém učilišti na ulici Pražská. Vše se odehrálo v době, kdy bylo oprávněné nazývat ČSN EN 62305 novou normou.
Centrum vybudovala Luma Plus za významné podpory DEHN+SÖHNE, jejíž ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Jiří Schwarz:
Koho byste tam poslali na školení?
Já mám čím dál delší seznam packalů, kterým by prospělo, kdyby si to nechali pořádně vysvětlit...
Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Schwarz 14.08.2021, 18:54
Koho byste tam poslali na školení?
Já mám čím dál delší seznam packalů, kterým by prospělo, kdyby si to nechali pořádně vysvětlit...
Mno, pohledem na některé střechy by se snad někdo našel. Ale zlepšuje se to!
Ovšem, ani po deseti létech v Brně žádné hromosvodní centrum není! Je to projev neschopnosti, nezájmu nebo naopak toho, že co místní hromosvodář, to perla?
Jan Hájek:
Citace: Miroslav Minařík 16.08.2021, 07:37
Ovšem, ani po deseti létech v Brně žádné hromosvodní centrum není!
Ekonomicky to nevychází.
V Chomutově byli lidé jak třeba z Německa, Polska, tak i po 9 hodinách vlakem z dalekých Košic.
Brno je kósek.
Jinak chystáme na 7.10.2021 Workshop HVI v Praze!
Pavel Horský:
Byl jsem u toho a psal jsem i recenzi. Před 10-ti lety nevídaná věc a koukám, že jde o exklusivní místo i dnes. Osobně jsem moc rád, že nemusím jezdit na školení až do dalekého Brna. Teď mě napadá, že mě docela dost nakrklo, že se i Amper přesunul do Brna. Tím ztratil svoje kouzlo pro veliké množství lidí.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana