Jak vyřešit pomocí multifunkčního relé časovou blokaci spotřebiče?

<< < (2/4) > >>

Jirka Dobrovolný:
Relé Lovato TMM1 NFC

funkce Dc2

Martin Kurka:
Dobrý tip na typ relé, ale podle mne spíš režim DC s přednastavením počítadla na 1 cyklus s časy 3min/60min a zvolit reset režim P01.06 = INP.

V DC2 by se muselo stále držet tlačítko stisknuté po  dobu 63minut  ;)

Martin H459:
 (poklona)  panove za vysoce profesionalni reseni, bohuzel myslim si ze NFC rele Lovato je nad moje sily, nebo jsem se jen zbytecne vydesil ze složitosti a nastaveni neni tak slozite?Ale jako typ je to urcite genialni reseni, navic muj telefon nepodporuje NFC ale i tohle je resitelne. Dle Vasich zkusenosti, bylo by tedy mozne obvod ridit pomoci dvou casovych rele nebo je rele od Lovata nejlepsi reseni?

Michal Čeleda:
Řešení s kontrolkou sice není úplně "na výši",  ale je vcelku levné (pokud je rezerva v kabelu). Jsou i další, např. zcela automatické spouštění oběhovky podle poklesu tlaku, času, teploty na zpátečce, ... zcela bez zásahu obsluhy. Určitě tu je někdo, kdo takový "automat" instaloval a "hodí odkaz".

Martin H459:
Kontrolka je urcite take reseni, ale jak pisete,bohuzel nemam kabelaz pripravenou na kontrolku.Navi c bych radsi nektere z "automatictejsi ch reseni".Varianta s Lovatem je paradni akorat z ni mam trochu respekt.Dalsi variantou jsou dve casova rele.Akorat bych potreboval nakopnout spravnym smerem.Dovedu si predstavit funkci dvou rele ale hodilo by se mi schema, popripade navod pro "zacatecniky s rele Lovato"

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana