LIVE EATON: xComfort Bridge, super řešení pro rekonstrukce
Miroslav Minařík:
Další díl xComfortu. Jeho tajemstvím jednoduchosti je Bridge. Jaromír k tomu dílu uvádí:
Představte si, že při návrhu nebo rekonstrukci bytu už nebudete muset řešit žádné kabeláže k vypínačům. Rozšíření ovládání o další místa půjde kdykoli v budoucnu bez sekání, prachu a špíny. Ke vchodu do místnosti nalepíte bezdrátový vypínač a do wifiny připojíte chytrou jednotku xComfort Bridge. Je to tak snadné. Obdobně zrealizujete vytápění - na radiátory nainstalujete bezdrátové hlavice, případně vytápěcí aktory s PWM regulací a pro vyhodnocení teploty interiér doplníte bezdrátovým termostatem s dotykovým displejem. Řešení jak pro radiátory, tak i elektrickou nebo vodní podlahovku. A to co je u Bridge novinkou - vše už půjde ovládat ze smartphonu vzdáleně odkudkoli v rámci internetu! Nejen to webcast ukáže. Představí nejnovější apku pro konfiguraci aplikace přímo v telefonu.
A tak přidáme do sbírky vlastního testováni ke KNX, Foxtrotu take xComfort!
Ve 13.00 opět s Jardou Pávkem!
Miroslav Revús:
WiFi je momentálne, v dobe smartfónov "in".
Len tých batérií v ovládačoch začína byť priveľa.
Miroslav Minařík:
Citace: Miroslav Revús 28.06.2021, 16:57
WiFi je momentálne, v dobe smartfónov "in".
Len tých batérií v ovládačoch začína byť priveľa.
Miro, to máš pravdu. Jeden stůl mám vyhrazený na dobíjení. Taková baterkárka jako za starých časů. Jen destilku nemusím dolévat :-)
Jinak co lze snadno připojit via RJ45, tak to připojím ale jsou situace, kdy je bezdrát vysvobozením. Loni jsem Jaromíra zpovídal ohledně výměny akumulátorů v systémovce xComfort ...
Miroslav Revús:
Tak minimálne u tých tlačidlových ovládačov je to fajn výdrž.
Dík za info.
Miroslav Minařík:
Citace: Miroslav Revús 28.06.2021, 18:43
Tak minimálne u tých tlačidlových ovládačov je to fajn výdrž.
Tak jestli jsem pozorně poslouchal, pak mohu tlačítkové ovladače, tedy místo původních vypínačů, teoreticky napájet síťovým napětím. To prověřím!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana