EATON: Chytrá elektroinstalace xComfort série on-line školení

(1/4) > >>

Tým Elektrika:
EATON: Chytrá elektroinstala ce xComfort série on-line školení
    Máte v plánu svou elektroinstala ci změnit na chytrou? Dostupně, rychle a účelně? Oč jde? Bezdrátové spínání a stmívání osvětlení, ovládání zásuvek a spotřebičů, ovládání rolet včetně základních bezpečnostních funkcí hravě zvládnete se systémem xComfort. Třídílné kompletní školení vás se systémem postupně seznámí. První díl bude vysílán živě na Elektrika.tv a na další dva díly je nutné se registrovat a budete moci shlédnout přes zaslané přístupové informace. Podrobnosti o jednotlivých dílech čtěte dále..
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
    EATON: Chytrá elektroinstala ce xComfort série on-line školení

Jan Yossarian:
O Xcomfortu jsem toho slyšel už mnoho asi by to chtělo něco z praxe. Nebo tu není nikdo, kdo to montuje?

Tým Elektrika:
LIVE EATON: Chytrá elektroinstala ce xComfort - programování vazeb v SW MRF 1. díl
    Bezdrátové spínání a stmívání osvětlení, ovládání zásuvek a spotřebičů, ovládání rolet včetně základních bezpečnostních funkcí hravě zvládnete se systémem xComfort. Na tomto webináři vás naučíme, jak vytvořit vazby mezi senzory, tlačítky a aktory, jak správně navrhnout systém pro rozsáhlejší objekty, včetně routování zpráv v případech, kdy není zaručená kvalita pro přímou komunikaci. Také se podíváme na nastavení jednotlivých zařízení a senzorů a na reálných vzorcích si ukážeme, jak probíhá skenování zařízení, vytvoření vazeb a následně nahrání konfigurace do přístrojů..
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
    LIVE EATON: Chytrá elektroinstala ce xComfort - programování vazeb v SW MRF 1. díl

Odesláno během živého vysílání:
(Václav Novotný) Xcomfort znám z veletrhu, jeto pěkný jen bych se pozastavil nad akumulátory. Zajímalo by mne jak dalece jsem na bateriích závislý. Nedá se něco napájet přímo ze sítě pokud tam jsou dráty nn?

Odesláno během živého vysílání:
(SLI-DO) Viete xComfort porovnat s Legrand Netatmo?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana