Pozná někdo pohonnou jednotku tohoto zdroje?
Václav Třetí:
Všechny tyto stroje byly dělány s myšlenkou, že musí vždy fungovat. V principu se na ně pohlíželo jako na vojenskou techniku a se stejnou pečlivostí se vyrábělo, kontrolovalo a udržovalo.
Nedávno jsem uváděl do provozu generátor 17 kW s motorem Slavia, který stál od začátku 80. let, ovšem s náběhem několika motohodin. S původním zbytkem nafty v nádrži běžel za 1/4 hodiny! Jediné, co jsem musel udělat, bylo napumpovat naftu a při připojování baterie jsem zjistil, že je v rozvodu 12V zkrat. Někdo ho zřejmě chtěl rozchodit a přepóloval akumulátor a došlo ke zkratu diod v dobíjecím alternátoru (stejný jako ve Š120). Po odpojení svorky B+ na alternátoru bylo možno nastartovat, pouze svítila kontrolka nabíjení a jinak vše fungovalo. Během několika dnů jsem vyměnil diody v můstku alternátoru a vše zkontroloval a stroj je (jak) nový. Z takové práce má člověk radost a také z toho, že dobrý stroj neskončí ve šrotu a bude ještě dlouho sloužit.
Radomír Petrů:
Podobný funkční kousek se nachází v bývalém Rudém Právu v Brně (pozdější Moravská Typografie). Myslím, že současný majitel s ním už nepočítá, a nechá ho sešrotovat. :'( Utáhl buď přípravu (sazárnu, stereotypii), nebo tisk na rotačkách v případě výpadku napájení.
Václav Třetí:
Jenže tak velký stroj si těžko někdo koupí domů nebo do menší firmy. To je velká překážka. Takový stroj jako jsem popisoval v předcházejícím příspěvku se prodá snadno, po něm je poptávka a shání se dobu. Ten, o kterém píši, nynější majitel hledal přes rok, než se mu zadařilo koupit. Když jsem se podíval nyní na Sbazar a Bazoš, tak je tam jediný kus na Bazoši 24kW.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana