Jak se líbí nová zkoušečka BEHA AMPROBE 2100-Delta?
Vratislav Fugl1:
Tato "šikulka" je snad v prodeji v ČR jenom v Brně.
Znáte někdo cenu +/-?
František Šohajda:
Prodává se ve více obchodech, nejen v Brně!
Cena začíná od 4730.-Kč.....také jsem si ji objednal.
Tým Elektrika:
Co je to certifikovaná zkoušečka a proč ji používat?
Co je to certifikovaná zkoušečka a proč ji používat? Zkoušečka patří mezi základní výbavu každého elektrotechnik a, který pracuje na elektrickém zařízení. Přestože nejde o výrobní nástroj, protřelí investují do kvalitních certifikovanýc h zkoušeček nemalé finanční prostředky a jsou na ně hrdí. Kdo si myslí, že vše, čím lze měřit napětí, můžeme označit za zkoušečku, těm následující vstup objasní základní fakta o přístrojích, kterými ověřujeme beznapěťový stav.
Zdroj: zde...
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Co je to certifikovaná zkoušečka a proč ji používat?
Tým Elektrika:
Proč se zaměřovat při výběru měřicího přístroje na bezpečnostní kategorii?
Proč se zaměřovat při výběru měřicího přístroje na bezpečnostní kategorii? Odpověď by měl znát každý elektromontér co se pohybuje po různých typech staveb. Není totiž každá elektroinstala ce stejná. Liší se například rozsahem, počtem instalovaných prvků, obvodů, délek, průřezů. Snad každý z nás si alespoň jednou "brnkl". Někteří při měření zažili i podstatně horší situaci, při které je zachránilo samotné provedení měřicího ...
Jaromír Táborský:
Citace: Redakce portálu Elektrika 09.06.2021, 08:02
Proč se zaměřovat při výběru měřicího přístroje na bezpečnostní kategorii?
Proč se zaměřovat při výběru měřicího přístroje na bezpečnostní kategorii? Odpověď by měl znát každý elektromontér co se pohybuje po různých typech staveb. Není totiž každá elektroinstala ce stejná. Liší se například rozsahem, počtem instalovaných prvků, obvodů, délek, průřezů. Snad každý z nás si alespoň jednou "brnkl". Někteří při měření zažili i podstatně horší situaci, při které je zachránilo samotné provedení měřicího ...
To by mě tedy zajímalo, jakou ochranu měla moje SN1 (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana