Jak se líbí nová zkoušečka BEHA AMPROBE 2100-Delta?
Milan Hudec:
Je pozoruhodné, že v době letů do vesmíru výrobci napříč neumí/nechtějí vyrobit zkoušečku s nedegradujícím oddolným plastem, předimenzovaný mi kondíky a káblíkem který se neláme.
František Šohajda:
Citace: Milan Hudec 19.07.2021, 07:58
Je pozoruhodné, že v době letů do vesmíru výrobci napříč neumí/nechtějí vyrobit zkoušečku s nedegradujícím oddolným plastem, předimenzovaný mi kondíky a káblíkem který se neláme.
Myslím, že ji dovedou vyrobit...
Ale za tu cenu, co by ji nikdo nekoupl! Cena až jako první. ;)
Marek Laube:
Citace: Milan Hudec 19.07.2021, 07:58
Oni výrobci nepotřebují, aby vám vydržel jakýkoliv přístroj desítky let. Pěkně po záruce...šup a kup nový, ať máme výdělky.
Jiří_Hrubý:
Ony takové zkoušečky existují, třeba Metrawatt nebo Tietzsch, dělají odolné kousky, C.A. zas má výměnné hroty.
Někdo vyznává žlutou s tvrdým kabelem jako svatou a někdo jiný si zas raděj koupí levnou čínu, nebo i něco horšího, neb buď ví, že mu hrozí ztráta, či je jen škrt.
Pak se nelze divit, že obchodník nabízí jen to, co zákazník žádá a nebude mít skladem zkoušečky za ca. 8k jako mrtvou položku.
Václav Třetí:
Ona kdyby nebyla ta cena tak přemrštěná...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana