Kdo začal s barevným značením hodnoty jističů?

<< < (2/3) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Jiří_Hrubý  04.05.2021, 09:47

Sice je to poněkud rozmazaný, nebo už blbě vidím, ale moc bych za to nedal, že vidím logo ISKRA.

To jsme natáčeli u nás v kanceláři na Generála Píky. Cca rok 2008. Ale co s logem Iskra?

Jiří_Hrubý:
To logo ISKRA vidím na těch jističích z úvodní fotky. Takže to typuji na Jugoslávii.
K videu jsem se nevyjadřoval, to je mýlka, viděl jsem ho už před lety a bylo pěkný.

Miroslav Minařík:
Citace: Jiří_Hrubý  04.05.2021, 10:11

To logo ISKRA vidím na těch jističích z úvodní fotky. Takže to typuji na Jugoslávii.
K videu jsem se nevyjadřoval, to je mýlka, viděl jsem ho už před lety a bylo pěkný.

Ufff, tak to pak joo, ja už nevěděl kam koukat abych to logo viděl  (beer)

Jan Yossarian:
Citace: Miroslav Minařík  03.05.2021, 21:48

Třeba z místního archívu ...

Respektive
https://elektrika.tv/video/2008/08kosbarvpoj.mp4

Skvělé, pana Kosmáka velice rád poslouchám. Jeho příběhy mi tu často šedou teorii dobře zaseknou do paměti. A když jsme tedy u těch barev, je tento přiběh nějak doložitelný? nechci ho v žádném případě rozporovat, pokud by u něj zůstalo, byl bych rád. Ale vím, že je tu hodně HISTOšťouralů, tak se ptám, zda nejsou nějaké stopy ve starý literatuře.

Vratislav Fugl1:
Citace: Jan Yossarian  04.05.2021, 10:57

HISTOšťouralů,
Rád jsem se zasmál, myslím tomu HISTO. (proč se šťourají v tkáních?).  (poklona)  za pěkné téma na debatu s bratrancem doktorem, jinak berte prosím jen jako odlehčení a pousmání, nic víc za tím nehledejte. :) To raději: In historia dormire faciet.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana