Co vše je předmětem dokumentace odpovídající skutečnému provedení?
Pavel Horský:
Citace: Peter Lovacký 25.04.2021, 07:14
Popravde som debaty kus bral jak spoločné cz-sk fórum kde chodí veľa Slovákov, a kde aj Česi radia Slovákom podľa svojho ako najlepšie vedia(veľa spoločného)..
Ano, to berete velice správně.
Portál navštěvují naši slovenští kolegové v poměrně hojném počtu a já jsem za to opravdu moc rád. Dokonce se s některými potkáváme osobně na Elektrospojce.
Ale všimněte si jednoho zásadního rozdílu mezi vámi a vašimi kolegy.
Ti zřejmě dokáží rozlišit, kdy se mohou do diskuse vložit se svými příspěvky ohledně toho, jak to chodí ve vaší krajině s citací vašich norem a zákonů.
Kdežto vy dokážete vše dokonale rozpitvat a rozrýpat a jako bonus pak ještě začnete jak je to u vás s podklady vašich předpisů.
Myslíte, že je to tak v pořádku?
A já vám to sem klidně píši, protože jsem prostě takový.
A teď už je jen na vás, jak s tím naložíte.
Pavel Horský:
áááááá, koukám, že jsme se s Honzou těsně minuli.
A všimněte si obsahu obou příspěvků...
Pro mě to znamená, že to tak necítím jen já a je tu opravdu něco špatně.
Peter Lovacký:
Oki :)
Darwin Khonus:
Citace: Velký Bobeš 24.04.2021, 16:43
::) Nechápu, co je to za deformaci, že je na výkresu uvedeno jméno autora, název výkresu, objektu a stavby atd. (zle)
Mohl by jste tedy popsat jakým způsobem by měl být výkres identifikován? Nevím jestli něco vnímám nesprávně, ale nedokážu si představit, že by někdo vydal výkresovou dokumentaci bez uvedených údajů.
Velký Bobeš:
Citace: Darwin Khonus 25.04.2021, 13:29
Mohl by jste tedy popsat jakým způsobem by měl být výkres identifikován? Nevím jestli něco vnímám nesprávně, ale nedokážu si představit, že by někdo vydal výkresovou dokumentaci bez uvedených údajů.
:oVůbec jste nepochopil můj příspěvek. Jestli rozumíte česky, zkuste si ho přečíst znovu, včetně citace. >:D
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana