Časopis ELEKTRO bez Emila Širůčka

(1/3) > >>

Miroslav Minařík:
Ještě jsem to zcela nepřijal. Ale můj dlouholetý přítel Emil Širůček, člověk který nesl pochodeň časopisů ELEKTRO, SVĚTLO, člověk který tomu dal celý svůj život, odešel zpět ke zdroji ...

:-(

Jaromír Táborský:
Pokud vím, tak byl duší časopisu Elektro. Co bude Elektro bez něj? Pana Śirůčka jsem několikrát potkal a z jeho slov jsem pochopil, že mu jde také o něco jiného, než o jen inzerci. Co jeho úmrtí bude znamenat si nedokážu představit. Snad jeho odhodlání někdo převezme.  :(

Jiří Schwarz:
Tohle je smutná událost a je vždy problém, když nás opustí nějaký tahoun, jestli se najde někdo, kdo tu štafetu převezme a ponese ji stejným nebo podobným směrem.

Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Schwarz  15.04.2021, 09:06

Tohle je smutná událost a je vždy problém, když nás opustí nějaký tahoun, jestli se najde někdo, kdo tu štafetu převezme a ponese ji stejným nebo podobným směrem.

Jenže tahouni došli a navíc Emil Širůček udržoval legendu Elektrotechnic kého obzoru. Ta začala právě před sto léty. Prozatím si ani při nejbujnější fantazii neumím představit kdo jej nahradí. Tedy aby se zachovala linie poslání značky ELEKTRO. To není jen o zaplacení ochranné známky ale také o prostředcích na provoz a to nejdůležitější, čas svého života. Postavení Emila Širůčka vyžadovalo 7/12/365.   

Jeho práci jsem vnímal jako činnost na identitě české elektrotechnik y. Ve sklepení FCC jsou kompletní ročníky EO. Materiály které v knihovnách nenaleznete a možná teď už nikdy neuvidíte.

Jan Franěk:
Je to cca 14 dní, kdy jsme s ním řešili nějaký firemní článek. Byl plný elánu a nic ani v nejmenším nenaznačovalo, že by to mělo vzít tak nečekaný konec.
Tahounů kteří pracují srdcem je jak šafránu a tak je sakra znát, když nějaký z nich odejde.

Citace: Miroslav Minařík  15.04.2021, 12:38

Jeho práci jsem vnímal jako činnost na identitě české elektrotechnik y. Ve sklepení FCC jsou kompletní ročníky EO. Materiály které v knihovnách nenaleznete a možná teď už nikdy neuvidíte.

Uvidíme kam nyní bude FCC směřovat

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana