Zaregistrovali jste novou společnost pro distribuci EG.D?

<< < (4/5) > >>

Bašta Roman:
Citace: Lukáš Rotrekl  15.02.2021, 19:51

Toto bylo už v minulých?Citace

V případě, že v elektroměrovém rozvaděči není dostatečné místo pro montáž sazbového spínače, lze spínač namontovat na kryt svorkovnice elektroměru, pokud to hloubka elektroměrovéh o rozvaděče umožní. Ovládací vodiče budou přivedeny do prostoru pod kryt elektroměru.

Oproti předchozím podmínkám byl čl. 7.3 o tuto možnost rozšířen.

Citace

Také jsem to proletěl v rychlosti ,    zdá se mě to stejné.....
Přibyla kapitola "Revizní zpráva a záznam o provedené dílčí kontrole". Bohužel nemůžu ríct, že by byla bez chyb:

- umožňuje v plném rozsahu nahradit RZ nebo Záznam o dílčí kontrole "Výpisem z revizní zprávy..." - to by šlo snad jen v komunikaci se zákaznickou linkou, nikoli z pohledu provozovatele EZ

- čl. 16.1 pokud není možno provést Výchozí revizi v plném rozsahu, ji umožňuje nahradit Záznamem o provedené dílčí kontrole - dle bodu a) i u nového odběrného místa,  bez požadavku doložení následně provedené výchozí revize!

-čl. 16.4 bod h) vyžaduje razítko revizního technika (kdy už tato blbost zmizí)

Ale co nejhorší: Citace

Pro akceptování Revizní zprávy v ní musí být uvedeno, že elektrické zařízení je bez závad a je schopno bezpečného provozu.
Tak to už nemám slov....  :'(

David Hruda:
Minulý týden jsem se HDO na kryt pokoušel řešit. Začal jsem u místního správce, ten nevěděl, dal mi číslo na dalšího, ten na dalšího a na šesté úrovni jsem to vzdal.
Nikdo nic neví, nikdo to ještě neviděl....

Jan Yossarian:
Za posledních pět roků bych popsal hodně listů zkušenostmi s dodavateli tohoto typu. Digitální přístup ke svým odběratelům je tím největším zoufalstvím, co všechny podobné dodavatele spojuje. Nechci zmiňovat konkrétní detaily, to se sem jednoduše nevejde a ani nevyřeší. Ale snad dva stále opakující se problémy.

Jako jejich zákazník o problematice vím více, než ten živý odpovídačKaždému novému operátorovi musím znovu vysvětlovat stejný problém znovu, znovu a znovu a stejně to nevyřeší. Očekával bych, že tam mají uvedenému přípojnému místu nějakou poznámku. Nemají. Pokud to nevyřeším s tím, komu jsem se dovolal, tak mohu příště začít od nuly znovu.Distribuce informací není synchronizovan á. Na svém účtu udělám samoodečet. Systém ho přijme a potvrdí. Za týden se ozve místní "odečítač",  že potřebuje odečet. Volám mu, že jsem to podal a on mi řekne, že to nemůže vědět.

Těch příběhů za tu dobu, co zmizela předchozí společnost před E.ONem je plno. A vzhledem k tomu, že tento podnik a jemu podobné, už nemají žádné tváře, tím myslím skutečné lidi, tak to podletoho vypadá. Mají tvář marketingu. Nejčastěji jde o čtyřčlenou, šťastnou rodinu. Ta se přiblble usmívá štěstím, které jim přináší protočené kilowathodiny od této společnosti!

František Šohajda:
Citace: David Hruda  17.06.2021, 16:16

Minulý týden jsem se HDO na kryt pokoušel řešit. Začal jsem u místního správce, ten nevěděl, dal mi číslo na dalšího, ten na dalšího a na šesté úrovni jsem to vzdal.
Nikdo nic neví, nikdo to ještě neviděl....

U EG.D nikdo nic neví o HDO v elektroměru!!
Nikdy to nikdo ani neviděl?? (zle)
Stále montovat klasiku, pokud to nebude v přip. podmínkám uvedeno nic nebude,nic nikdo neví!! (dance)

David Hruda:
Citace: František Šohajda  17.06.2021, 20:29

Stále montovat klasiku, pokud to nebude v přip. podmínkám uvedeno nic nebude,nic nikdo neví!! (dance)

V podmínkách je to uvedeno od ledna, a máme červen.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana