Kdy projektant skutečně potřebuje navíc §6?

<< < (3/5) > >>

Lukáš Ondříšek:
Než to tu rozvedu, tak všem moc  (poklona)  za info. Sám jsem se snažil to týden rozluštit z informací na internetu, ale za 2 dny tady v tom mám víc jak jasno než za týden z internetu...

Pro úplnost příběhu jsem §6 měl když jsem dělal na stavbě (2 roky jako brigádník a 2,5 roku jako OSVČ (první rok a něco jsem §6 neměl a udělal si ho až když mi to majitel firmy navrhl)),  ale momentálně mi po 5ti letech v kanclu propadla, takže budu muset dělat znovu §6 a tajně doufám že mi na §8 uznají délku praxe.. Nevím jak se to hodnotí když  to bylo nějakou dobu jen brigádně a už vůbec nevím jak přistoupí k tomu že jsem posledních 5 let seděl jen na židli na PC když to řeknu blbě.. Každopádně to už je moje starost a musím si to zjistit sám.

Takže ještě jednou všem moc  (poklona) .

Jan Bocek:
Na délku praxe stačí čestné prohlášení.
Na té židli jste seděl, ale jako "přípravař" jste občas musel vyrazit na stavbu, nebo do velkoskladu. Praxe není jen s vrtačkou a rozbruškou v ruce.....

Velký Bobeš:
Citace: Jan Bocek  04.02.2021, 10:49

Na délku praxe stačí čestné prohlášení.

Aha?  (zle)

Velký Bobeš:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  03.02.2021, 17:32

Asi se pohybujete v nějakém jiném světě.

Jj, 30 let v projekci vn ve velké elektromontážn í firmě, žádný projektant neměl §6, protože ho k ničemu nepotřeboval a ani zaměstnavatel ho nevyžadoval. Že by tam byli samí blbci? A do rozvodny vstupoval projektant vždy v doprovodu odp. pracovníka dané firmy. >:D

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Velký Bobeš  04.02.2021, 11:18

Jj, 30 let v projekci vn

Nojo, u vn se bez něj obejdete.

Ale u nn vás nikdo za ručičku vodit nebude. Kolikrát jsem zalezlý v rozvodně celý den. Občas musím zatahat za dráty. Dost často je to i práce pod napětím. Musím do pojistkových skříní, rozvodnic VO, kabelových kanálů... Od samostatného projektanta se určitá samostatnost tak nějak očekává.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana