Jak obnovit platnost vyhlášky 50 bez dostatečného vzdělání?
Martin Kures:
Pokud člověk doloží osvědčení o složení zkoušky z vyhlášky 50/1978 §8 a založenou živnost na elektro práce, ale při průzkumu maturitního vysvědčení se prokáže, že nemá dostatečný obor na tuto činnost jak se to řeší dál?
Nový osvědčení dostane na základě předešlého, nebo je vše neplatné?
(Nesmysl: Obnova vyhlášky 50/78 bez elektro vzdělání, ale s platným předešlým osvědčením?)
František Šohajda:
To je spíše otázka na TIČR!!
Tam vám to řeknou přesně!
Tam je seznam oborů, co jsou určeni jako elektro a které NE!
Tu budou jenom dohady. ;)
Jirka Š. Svejkovský:
Výjimku ze vzdělání může udělit TIČR. Pokud vím, že ji už hodně dlouho nikomu neudělil.
Na oprávnění a živnostenský list postačí smlouva s člověkem, který vzdělání a příslušný paragraf má. Na osvědčení to stačit nebude.
Stalo se mi před několika lety totéž. Stát mi přestal uznávat vzdělání ze střední (20 let mu to nevadilo). Tak jsem se normálně vyučil.
Kamil Novák:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 03.02.2021, 18:44
Výjimku ze vzdělání může udělit TIČR. Pokud vím, že ji už hodně dlouho nikomu neudělil.
Už nemůže. Co bejvalo, to bejvalo... Někdy bohužel :(
Miroslav Minařík:
Citace: Martin Kures 03.02.2021, 12:46
Pokud člověk doloží osvědčení o složení zkoušky z vyhlášky 50/1978 §8 a založenou živnost na elektro práce, ale při průzkumu maturitního vysvědčení se prokáže, že nemá dostatečný obor na tuto činnost jak se to řeší dál?
Nový osvědčení dostane na základě předešlého, nebo je vše neplatné?
Začal bych tím, jaké osvědčení máte, nač je a kdo ho vydal.
Živnost na pomocné elektro práce může být i §4. Jinak k těm vyjímkám už bylo snad řečeno vše a mnohokrát. Třeba ...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana