RCBO3 kombinovaný proudový chránič s jističi

<< < (4/4)

Jan Franěk:
A kolik chráničů dát na garáž, kde mám dvě světla a 4ks zásuvek?   :-\

V drtivé většině případů tam stejně bude jeden centrální chránič  (norm)

Neříkám že  jde o všespásný produkt, ale rozhodně má své místo na trhu.

Jen se mi vždycky štve, když je u těchto informací věta -  Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci? a většina hledá jen - toto by to ještě chtělo a tohle mi chybí a tohle to neumí. Přitom žádnej produkt není 100% univerzální (ani být nemůže) a je určen pro konkrétní aplikace a tedy je potřeba k tomu i tak přistupovat. Negativního se toho na nás valí ze všech stran tolik, že bych také uvítal spíš návrhy kam se to nechá použít, kde by to mohlo pomoci. To se netýká jen tohoto vlákna, ale témat sem vkládaných a především rakcí na ně všeobecně.

Rozvodak:
Za mě je to určitě konkurenční výhoda a fajn nápad. Až bude čas, kouknu se i po ostatním sortimentu Hageru, líbí se mi i ty meziřadové propojky a bezšroubové spoje.

Pořád je co objevovat.  ;)

Toť pozitivní za mě.

TechnickapodporaHager:
Citace: Rozvodak  18.01.2021, 12:28

Až bude čas, kouknu se i po ostatním sortimentu Hageru, líbí se mi i ty meziřadové propojky a bezšroubové spoje.

Pořád je co objevovat.  ;)

Těší nás váš zájem. Pokud by jste chtěl znalého průvodce ke svému objevování, rádi se vám budeme věnovat v našem showroomu ve Zdibech. Napiště na technické oddělení a některý z kolegů vám pomůže s vybráním vhodného termínu. V této době je to vzhledem ke všem opatřením trochu složitější, nicméně domluvit se nechá  téměř vše. 

Budeme se těšit

Peter Lovacký:
Pozitívne (kladne, priaznivo) –

-jednoznačne úspora miesta
-kompaktnosť
-nominál 13A
-prehľadné pripojenie L-N
-quickconnect
-prehľad o type vybavenia
-ľahká demontáž z DIN lišty
-šikovne umiestnené meracie body
-krytka na popiske
-popiska je dobre viditeľná aj pri vypnutej páčke
-ľúbivý dizajn
-šikovná schéma
-zaujímavá myšlienka ochrany svorky proti náhodnému dotyku..

Konštruktívne (tvorivo, podnetne) –

-porucha pri dosiahnutí  IΔn v jednom z obvodov ovplyvní ostatné dva,.. niekto s tým môže mať dosť problém (je nutné zvod dohľadať ,  resp. obvod odpojiť, záleží od poruchy)
-v rozvádzači možno vznikne kus zložitejší prehľad značenia vývodov,  to ale vysoko individuálne, a záleží od počtu použitých kusov v jednom rozvádzači a od jeho návrhu
-kus škoda že zatiaľ obsahuje len chránič typu A (asi cena)
-spodná hranica vybavenia  ½ IΔn je teoreticky tretinová (5-8mA)
-fajnšmekrom môže kus chýbať kombinácia ističov ako už naznačil p. Svejkovský,. v tomto prevedení by prístroj poskytol zaujímavé možnosti v praxi

Inakšie vôbec nepochybujem že si ten prístroj miesto na trhu nájde,.. ja som úprimne rád že o takej možnosti  viem,.. a určite dám vedieť známym i v robote..

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana