Jak předejít probíjení vany ve starém koupelnovém jádru?

<< < (6/7) > >>

Jaromír Táborský:
Určitě by k tomu měl přijít seriozní revizní technik.
Hledat v příčinu takové poruchy prostřednictví m tohoto vlákna je věštění z křišťálové koule.
Koupelnových jader jsem viděl desítky a každé v jiné kvalitě provedení a o stupačkách ani nemluvě. Pokud v paneláku nevládne přísná ruka technika, mohou vypadat společné rozvody jakkoliv.

Proto tam musím přijít technik zjistit aktuální stav a rozhodnout. A ne nějaký technik ale ten, který najde příčinu, navrhne řešení a nemá problém se pod to veřejně podepsat. Občas se tu objeví hlášky typu "byl tu revizní technik, elektrikář a nevěděl ...",  nakonec se dozvíme, že to mohl být elektrikář, protože to o sobě říkal. Možná by tazatel mohl vždy uvést kontakt na toho, kdo mu tak něco neodstranil. 

Václav Třetí:
Citace: Jaromír Táborský  11.01.2021, 08:04

Možná by tazatel mohl vždy uvést kontakt na toho, kdo mu tak něco neodstranil. 

To není dobrá myšlenka. Nemám sebemenší důvod chránit různé budižkničemy, ale měla by se ctít presumpce neviny. Pokud se nemá dotyčný možnost obhájit, může být jednostranný pohled na situaci zavádějící.

Jaromír Táborský:
Citace: Václav Třetí  11.01.2021, 08:22

To není dobrá myšlenka. Nemám sebemenší důvod chránit různé budižkničemy, ale měla by se ctít presumpce neviny. Pokud se nemá dotyčný možnost obhájit, může být jednostranný pohled na situaci zavádějící.

Neměl jsem na mysli dotyčného šikanovat ale zavolat mu aby vysvětlil, co on zjistil. Všimněte si, že všechny podobné případy končí "tichou poštou". Revizní technik prý, říkal, nejistil. To je něco podobného jako když mi zavolá děda, ono mi to nefunguje, blbej počítač. A co píše? Nevím ...

Zbyněk Stávek:
Jen se chci zeptat a nemohla třeba voda zatéct pod ty lišty na vaně a tam za vanou nemůžou vést dráty nějaké a to mohlo probít?? Koupelna je z jedné strany spojená s venkovní chodbou, z druhé strany se sousedním bytem a ze třetí s kuchyní a vstup do koupelny je z chodby. Jde mi o to a samozřejmě chápu, že rekonstrukce by byla nejlepší, jenže byt není můj. A elektrikáře jsem tam měl, ten nic nenašel, změřila a zkontroloval to a jel. Ale přece něco muselo být příčinou toho probití. Může mi pomoct revizní technik teda?? A nebo mám zavolat ještě někoho jinného? Moc  (poklona)  za odpověď.

Jaromír Táborský:
Citace: Zbyněk Stávek  11.01.2021, 09:07

Jen se chci zeptat a nemohla třeba voda zatéct pod ty lišty na vaně a tam za vanou nemůžou vést dráty nějaké a to mohlo probít?? Koupelna je z jedné strany spojená s venkovní chodbou, z druhé strany se sousedním bytem a ze třetí s kuchyní a vstup do koupelny je z chodby. Jde mi o to a samozřejmě chápu, že rekonstrukce by byla nejlepší, jenže byt není můj. A elektrikáře jsem tam měl, ten nic nenašel, změřila a zkontroloval to a jel. Ale přece něco muselo být příčinou toho probití. Může mi pomoct revizní technik teda?? A nebo mám zavolat ještě někoho jinného? Moc  za odpověď.

nejsem si jistý, zda pozorně čtete to, co se tu snažíme vysvětlit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana