Přátelé, krásné Vánoce 2020 a snad už normální rok 2021
Peter Lovacký:
Krásne sviatky všetkým..
František Šohajda:
Také všem přeji krásné vánoce, hlavně dobrý a bezcovidový Nový rok přeji Všem!
Hodně zdraví , to bude potřebovat více jak co další! ;)
Kastner Lubomír:
Vážení kolegové, kolegyně, přátelé. Dovolte mi vám všem popřát šťastné a veselé prožití vánočních i novoročních svátků, pohodu, hodně zdraví, příjemné lidi okolo sebe a hlavně klídek bez stresu. A pokud se vše zadaří, tak se s mnohými uvidíme v roce 2021 na Spojce ve zdraví a už naočkovaní. A vážení, pozor na váhu. Někoho si váha vážit po svátcích nebude. (dance)
Lukáš Rotrekl:
I já se připojuji s přáním klidných svátků, které sice budu trávit jinak, než jsem chtěl, ale snad v klidu s rodinou, na kterou není v běžném pracovním roce tolik času a hlavně už snad ve zdraví, které se v rámci událostí posledního roku zdá jako velmi cenné. Ale ani tak si neodpustím popřát kromě zdraví i štěstí, bez kterého to někdy taky prostě nejde. Tak si svátky užijte způsobem jakým chcete, věnujte čas, který díky okolnostem možná zbude navíc, věcem, které vy nebo vaši nejbližší ocení, i když to nebude úplně tradiční, ale využijme to jako příležitost pro změnu, která snad bude pozitivní a budeme moci po nakonec říct, že stále platí "Co tě nezabije, to tě posílí.".
Lukáš R.
Citace: Rozmahel Vladimír 24.12.2020, 10:18
Jako čerstvý absolvent souboje s Covidem, vím vo co gou, naštěstí lehký průběh.
I tak, je to pěkná svině. Dva týdny spánku a pocení... (zle)
Zdá se, že i zde nás absolventů pomalu přibývá a nebudeme se nějak vymykat zbytku republiky. Ne že bych z toho měl z vlastní zkušenosti nějakou radost.
Jaromír Táborský:
Krásné Vánoce všem, co zde tvoří to, co se dá ještě číst. Tak se všichni chraňte před viry a během lockdownu odpočívejte!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana