Proč se lidi zabijou s telefonem ve vaně?
Jan Bocek:
Citace: Jiří Schwarz 13.12.2020, 12:57
Ono je to obecně o fungování mozku a o využití zdravého rozumu
Asi ještě uplyne hodně času, než se na přechodech objeví značky s přeškrknutým MT...
a objevuje se to velice často a to nejen u mladší generace. Uprostřed přechodu se zastaví dáma a vytahuje zvonící MT, protože musí být on line. Rovněž musí mít MT v koupelně i v sauně a v bazénu, co kdyby.....pros tě duševní hygiena se asi nevyučuje a netrénuje. Navíc blbosti nezbavuje ani střední natož vysoká škola....
Jiří x Svoboda:
Citace: Zdeněk Friedrich 12.12.2020, 10:37
Dle dřívější ČSN 37 5215 musela být u zásuvky výstražná tabulka. Tabulky se za socíku špatně sháněli, protože je většinou měli pouze firmy typu OSP, PS, OPBH… Nebylo neobvyklé, že se tabulky půjčovali jen na kolaudaci. S narůstající blbostí uživatelů, bych se přimluvil za to, aby se to do 701 vrátilo. Pokud zcela výjimečně dělám revizi v RD nebo bytě, vždy text z tabulky vkládám v závěru do poučení pro provozovatele. Jednu putovní jsem našel.
Stále nabízíme (dance) https://www.e1.cz/produkt/1197223-samolepka-vystraha-zivotu-nebezpecno-pouzivat-el-spotr-ve-vane-35x90mm?t=popis
Georg Karásek:
Citace: Jan Bocek 13.12.2020, 13:09
.....prostě duševní hygiena se asi nevyučuje a netrénuje. Navíc blbosti nezbavuje ani střední natož vysoká škola....[/i]
Nedalo mi to,naprosto souhlasim,ovcanstvi je nejen u nas ve smutnym rozkvetu.Otazk ou je kdo to podporuje a co z toho ma,hlavne mit bude, az bude dokonano.Odpov ed neni tezka.Viz ekonomickej "covid".
Vratislav Fugl1:
Tak to jste mě nadzvedl ze židle...Tak co třeba kočka sušená v mikrovlnce, atd, atd.. Odkud sem tyto blbiny asi tak přišly??
PS: vím, je to mimo téma, klidně smažte, ale nejsem OFce...
Václav Třetí:
Lidičky, neurážejte ovce. Jsou to velice chytrá zvířata, mnoho lidí je daleko hloupějších.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana