Jak si prověřujete bonitu svého zákazníka?

<< < (2/2)

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Zdeněk Pikhart  28.11.2020, 17:52

Když se někam registruji, tak se podívám nejdřív na obchodní podmínky(jen letmo)

https://www.hlidacfirem.cz/registrace/text/obchodni-podminky

Nejde mi to otevřít, že by 6 měsíců zdarma znamenalo, že musím pak po určitou dobu platit přístup?
Spolehlivost plátců DPH mi hlídá účetní program a to ostatní .........?

Odstraň z url "/registrace"

Je to amatérská chyba.

Jaromír Táborský:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  28.11.2020, 16:02

Ohlídá někdo, že se stránky nestanou prostředkem konkurenčního boje?

Nechci být špatným prorokem, ale jak dopadly různé ne.poctivci stránky? Kvůli falešným obviněním a následným žalobám musely zavřít krám.

Stačí pár takových fake "dlužníků" a jde důvěryhodnost takového projektu rychle do kytek.

Další problém bude s GDPR u dlužníků OSVČ.

Snad to nějak ukočírují.

Tak už deset let provozují Stopstav a tak s tím snad umí zacházet.

Ale co mě zarazilo, že jsem tam našel např. KOPOS, ABB, DCK Holoubkov, EMOS, OEZ, TREVOs, Beghelli elplast, DRAKA, Kabex, Prakab. jen mne napadlo kouknout na značky, které se u nás objevují jako dodavatelé. Divné.

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Jaromír Táborský  28.11.2020, 21:11

Ale co mě zarazilo, že jsem tam našel např. KOPOS, ABB, DCK Holoubkov, EMOS, OEZ, TREVOs, Beghelli elplast, DRAKA, Kabex, Prakab. jen mne napadlo kouknout na značky, které se u nás objevují jako dodavatelé. Divné.

No právě.

Zdeněk Pikhart:
A každých 14 dní musíte aktualizovat svůj seznam dlužníků, jinak se vystavujete pokutě 50 000,-
Jirko dík za nakopnutí, už jsem to četl

Miroslav Minařík:

Asi bych k výsledků letošního roku přistupoval rezervovaně. Stávající stav ekonomiky zvedl pořádné vlny a žádná plánovaná čísla podnikatelskýc h výsledků nejsou v podstatě pravdivá.
Někdo je v totálním propadu, jiní majízakázek víc, než mohou standardním týmem zvládnout (rozvážkové služby ...). Jednoduše rok 2020 je takovým černým rokem. Za běžné situace HlídačFirem samozřejmě dává smysl. Pokud se chcete na něco autora a provozovatele zeptat, ptejte se. Zkusíme udělat nějaké živé vánoční povídání.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana