Která značka LED žárovek mají stejnou životnost jako žárovka?
David Hruda:
Jeden zákazník je terarista, byl ze zákazu žárovek nešťastný, tak jsem mu dodal bednu semaforových žárovek NBB, o nichž jsem si myslel, že obstojí. Za půl roku byly všechny pryč. Ve VO mi je vyměnili bez problému za nové, které již drží, ale jak je vidět, nemůžeme se spolehnout na nic.
Václav Třetí:
Jo, jo, co s tím naděláme. Snad to tedy byla jen vadná krabice, se kterou někdo hrál fotbal... Já mluvím o otřesuvzdornýc h. Semaforové by teoreticky měly být ještě lepší, ale dnes už ani čert neví, jak je to doopravdy.
mafiak:
Asi tomu nebudete veriť, ale ja poviem Ikea. Za 5 rokov neodišla ešte žiadna. Majú príjemnú teplú farbu (teplejšiu ako bežné).
Václav Třetí:
IKEA prodávala svého času retrožárovky s tvarem baňky a uspořádáním vlákna, které byly velice podobné Edisonovým žárovkám ze začátku 20. století. Snad měly i uhlíkové vlákno. Myslíte toto provedení? Ty svítily výrazně žlutším světlem, což by odpovídalo i tomu uhlíkovému vláknu.
Velký Bobeš:
Citace: Václav Třetí 14.11.2020, 07:08
LED žárovky jsou bohužel co se spolehlivosti a životnosti velký humbuk.
Vydržela mi 3 týdny. Naivně jsem se domníval, že po reklamaci dostanu výměnou jinou. Omyl. Musí to prý poslat na nějakou zkušebnu, kde budou zkoumat, zda mi třeba nespadla nebo jestli na plastové baňce není rýha. >:D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana