PŘED KAMEROU: vypínače a zásuvky Sedna Design/Elements
Jiří x Svoboda:
Máme https://www.e1.cz/katalog/0000000363-sedna-design-elements?filterPanel=closed
Jan Yossarian:
Super, tak to mohu jít prozkoumat? Myslím mezi regály. A je to jen na některých pobočkách nebo všude? V jednom velkoobchodě mě kdysi s takovou prosbou poslali do háje, prý si mám jít cvakat k výstavnímu panelu. Ale asi jak tak koukám na kolegu, ťuká mi na čelo, když je teď karanténa tak je to úplný nesmysl. Tak na jaře? Možná?
Jiří x Svoboda:
Naše prodejny jsou otevřeny. Pokud se budeme chovat jako lidé a dodržovat hygienické předpisy není problém. Aktuální skladová zásoba je vidět po rozkliknutí u každého produktu. Zatím není skladem vše, protože zboží je ještě na cestě. Základní prvky skladem jsou.
Tým Elektrika:
Detektor pohybu SEDNA Elements
Detektor pohybu SEDNA Elements. Automatizace budov již dlouho není doménou pouze průmyslových nebo komerčních budov. Pohybové senzory jsou instalovány v rodinných domech v zabezpečovacíc h systémech a také v místech častého pohybu a potřebou osvětlení. Nová řada Sedny obsahuje kromě jiných přístrojů i detektory pro ovládání osvětlení. Sledujte ukázku zapojení a nastavení detektoru spínače v ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Detektor pohybu SEDNA Elements
Jiří Macháček:
RECENZE: Technický katalog Sedna Design Sedna Elements SCHNEIDER ELECTRIC
Výrobce nové řady vypínačů a zásuvek Sedna poskytuje technickou podporu všemi dostupnými kanály. Mezi ně patří i technický sešit zaměřený na elektrikáře samotné. Ty zajímají podrobnosti ovládání konvenčních a nových přístrojů, poskytování komfortu, provedení zásuvek, dostupné příslušenství, dostupnost a možnosti krycích rámečků, montáž krabic pro povrchovou montáž a samozřejmě detailní technické informace poskytované k výše uvedeným produktům. Krátkou recenzi katalogu sledujte v článku. A nutno poznamenat, že si lze objednat ještě i papírové provedení! Což se nyní stává téměř raritou ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
RECENZE: Technický katalog Sedna Design Sedna Elements SCHNEIDER ELECTRIC
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana