Musím přechodu na 3f příkon změnit všechny rozvody v bytě?
David1988:
Dobře, (poklona) za všechny odpovědi. Myslel jsem, že je na to univerzální odpověď ve smyslu "ne, není třeba měnit stávající rozvody, jen doplnit" ;D
Peter Lovacký:
Citace: David1988 19.10.2020, 18:03
Dobře, za všechny odpovědi. Myslel jsem, že je na to univerzální odpověď ve smyslu "ne, není třeba měnit stávající rozvody, jen doplnit" ;D
No...aspoň u nás by som vám v prvej fáze odporučil najprv dokončiť proces s distribútorom aby vám vymenil elektromer..
No a potom keď už budete mať bezpečne uložený 3f vývod z elektromeru, tak sa v druhej fáze môžete rozhodovať jak nové možnosti čo najlepšie využiť pri rekonštrukcii bytu..elektrár ňam už to bude v podstate jedno..
Jiří Schwarz:
... je na to univerzální odpověď ve smyslu "ne, není třeba měnit stávající rozvody, jen doplnit" ;D
Je tolik možností jak mohou vypadat rozvody a ještě více možností různých autorizovaných nebo i neautorizovaný ch úprav a rozšíření, že odpověď ANO nebo NE by byl tak trochu hazard a střelba od boku
David Hruda:
Citace: Peter Lovacký 19.10.2020, 19:52
No...aspoň u nás by som vám v prvej fáze odporučil najprv dokončiť proces s distribútorom aby vám vymenil elektromer..
Proces s distributorem bych zahájil až po posouzení místa osobou, která bude schopna rozeznat, zda je přechod z 1f na 3f vůbec možný a pokud ano, jestli náklady na úpravu ER, vedení do bytového rozvaděče a jeho úprava nebudou pro žadatele nad rámec jeho představ.
Pavel Horský:
Dobře, za všechny odpovědi. Myslel jsem, že je na to univerzální odpověď ve smyslu "ne, není třeba měnit stávající rozvody, jen doplnit" ;D
Takové odpovědi se dočkáte možná u hospodského stolu. I když nevím, jak dlouho byste teď musel čekat :)
Odborník vám nikdy neřekne, že není potřeba měnit stávající rozvody, když nevlastní věšteckou kouli a nezná jejich aktuální stav. A nejedná se jen o stav kabelů a vodičů, ale i o jejich způsob spojení, jištění, kde je spojení provedeno, atd. atd.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana