OEZ v miniseriálu po servisních stopách ...#

(1/3) > >>

Tým Elektrika:
OEZ poskytuje servis svých jističů #1
    OEZ Letohrad není jen výrobce přístrojů, ale ke svým výrobkům poskytuje také služby. Tou zásadní je servis. Na podrobnosti z první tuky jsme se obrátili na vedoucího servisních služeb, Miroslava Uhra. Co nás zajímalo? Jaké přístroje lze v dnešní době servisovat? Má servis OEZ nějaké výhody, proti konkurenčním dodavatelům? Vozí s sebou technici při výjezdu i celý náhradní jistič? Jak technici mohou vědět k jakému případu jedou? Jak moc budou moderní technologie pomáhat servisu jističů do budoucna? Celou reportáž sledujte v tomto článku!
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
    OEZ poskytuje servis svých jističů #1

Jiří_Hrubý:
Retrofity vymýšlel skutečný praktik. Je radost měnit starý J2UX s velkou pákou za BH a nemuset se děsit, jak to bude vypadat, nebo jak ucpat díry navíc, stejně tak náhrady BA, když jsou na šinách, ty adaptéry jsou k nezaplacení.
Škoda, že už nebudou modrý, ale snad budou stejně tak spolehlivý a budou i verze bez nadbytečné elektroniky.
Aby to nedopadalo jako teď, když si v jednu ráno BÁčko šprajcne hlavu a musí se pod kryt, aby to do rána vydrželo, jen ponovu aby takový švíky nedělala hlídací elektronika.
Strategický komponenty mají být jednoduchý, spolehlivý a pořádnej hunt, což až do posledního Modeionu byl fakt. Na nový jsem zvědav.
Snad si do toho v OEZ od Siemense nenechají moc kecat. :)

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Jiří_Hrubý  14.10.2020, 19:40

Jističe 3VA jsou komplet řešení Siemensu.

nobody:
Citace: Jiří_Hrubý  14.10.2020, 19:40

U nás se Siemens používá velmi často ale v jiných přístrojích než instalačních, ovšem ta obava o přebarvení OEZ na Siemensovo je snad nezvratitelná, ne?  Mě spíše překvapuje, že stále zachovávají českou značku. Určitě v tom bude strategie, možná by se takový sortiment pod značkou Siemens nebyl už v oblibě. Ale to je pouze moje spekulace.

Jiří_Hrubý:
Taky se motám v provozech, kde je spousta siemensů, dokonce pro vyšší spolehlivost jimi nahrazuji jiné známé výrobce, byť třeba u termistorových relé je to všechno vzhůru nohama, softstarty siemens bez závad dlouhá léta a vůbec skříně se simaticem, když se postupně nahradí levnější komponenty jiných známých výrobců Siemensem, se stávají minimálně poruchovou záležitostí, takže proti Siemensu nic.
Deiony OEZ jsem považoval vždy za TOP co se spolehlivosti a odolnosti týče a beru to tak, že i ta snadná "opravitelnost" v nouzi, díky jednoduchosti konstrukce je jistý benefit.
Já se tak nějak začínám smiřovat s tím, že se OEZ přebarví, stejně jako třeba MEZ.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana