Víte, co se děje v KNX? Sledujte výroční konferenci virtuálně s námi!

(1/2) > >>

Josef Kunc:
    Oslavy 30. výročí světového KNX se letos odehrají virtuálně. Budete moci sledovat všechny plánované vstupy i vy a to odkudkoliv. Konference doposud probíhaly v prostorách brněnského FEKT VUT, ovšem za stávajících možností musí být pořádání jiné. Co vše se dozvíte? Pro koho je událost vhodná? Dotazy k technologii KNX můžete zasílat již nyní. Budou odpovězeny během živého vysílání. Z programu: - významné novinky pro všechny Partnery KNX - jejich hodnocení a doporučování potencionálním zákazníkům, - poznatky z vynikajícího projektu KNX systémové instalace, - chyby v projektech a při jejich realizaci a předcházení jim, - informace o ...
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Tým Elektrika:
30 let KNX ŽIVĚ dnes v 9:00 hodin!
    Sledujte 30. výročí KNX DNES ŽIVĚ! Pořadem provází Josef Kunc ze studia Elektrika.TV. Z programu: - významné novinky pro všechny Partnery KNX - jejich hodnocení a doporučování potencionálním zákazníkům, - poznatky z vynikajícího projektu KNX systémové instalace, - chyby v projektech a při jejich realizaci a předcházení jim. Více zde!
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
    30 let KNX ŽIVĚ dnes v 9:00 hodin!

Jan Franěk:
Jen škoda, že se podobná setkání nedají v této době uskutečnit "normálně",  tedy za osobní účasti.
Jinak až na na poslední hodinu, kdy mi asi 5x vypadlo spojení, to bylo OK. Zodpovězeno bylo spousta dotazů a představeni všichni hlavní partneři asociace. Díky Eletrika.tv za zprostředkován í setkání.

Miroslav Minařík:
Dvouhodinnový výkon Josefa Kunce  (poklona).

Citace: Jan Franěk  20.10.2020, 13:28

Jinak až na na poslední hodinu, kdy mi asi 5x vypadlo spojení, to bylo OK.

Pořiď si kouzelné (falešné) 5G od O2, když už jsou všude, ne?

Jan Yossarian:
To jsem dnes stihnul jen z půlky a stále vyhlížím reprízu. Bude?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana