Proč je neuspořádaná kabeláž nazývaná právem hroznou instalací?
Autorský článek:
Všichni víme, že soukromí je soukromí. V soukromí si může každý páchat tolik, co mu zákon a jeho svědomí povolí. A tak pokud navštívíte své přátele můžete jim pouze sdělit svůj názor. V této oblasti se toho asi moc nezmění. Můžeme v takovém případě tvrdit "jaká půda, takový majitel"? A pokud se podíváme do svých řad, nemá někdo podobnou džungli na své půdě také?
Zdroj: zde...
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Ižák Ctibor:
Ja hovorievam mimo iné," ak robíš niečo, sprav to tak, aby si sa iným nehambil priznať, že je to tvoje dielo." Mimo chodom podobné tu v minulosti už niekto povedal (čo sa mi veľmi páčilo),v tom znení, že väčšinou nie je dosť času na to, aby sa niečo spravilo pekne a dokonale, ale vždy sa potom nájde hodne viac času na to, aby sa to opravilo."
JakubZi:
Nic hrozného tam neshledávám kromě toho že prodlužovací kabel je dočasná instalace a není určená k trvalému provozu a minerální vatu bych rozhodně nechtěl vdechovat. Zbytek jsou ethernet kabely a na ty se elektro normativa nevztahuje. Pokud se vám to nelíbí jde spíš o váš pocit jak by jste to chtěl vidět, nicméně sdělovat svůj názor přátelům nebo zákazníkům na jejich věci aniž by se na něj ptali je nevhodné.
Vojtěch Běhunčík:
Citace: Jakub Zida 14.10.2020, 17:32
Nic hrozného tam neshledávám ... zbytek jsou ethernet kabely a na ty se elektro normativa nevztahuje ...
Mám k tomu jen návrh na vhodný náhrobní nápis:
---
Zde odpočívá Bedřich Všeuměl,
dobrý manžel a otec,
špatný elektrikář.
R.I.P.
---
JakubZi:
Citace: Vojtěch Běhunčík 14.10.2020, 18:29
Mám k tomu jen návrh na vhodný náhrobní nápis:
---
Zde odpočívá Bedřich Všeuměl,
dobrý manžel a otec,
špatný elektrikář.
R.I.P.
---
Když už jste se obtěžoval jít do osobní roviny...
Očividne jste špatný elektřikář ale nemusíte se za to stydět, to je normální jelikož co občas po nich musím spravovat bych nepřäl nikomu..., normy i učebnici základu vám klidně pujčím.
A teď k věci: že se vám něco nelíbí neznamená že je to špatně...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana