Které ČSN můžeme očekávat skutečně zdarma?

<< < (6/8) > >>

František Šohajda:
Citace

Mezi ČSN Sponzorované patří normy o elektronické fakturaci, ochranných rukavicích pro zdravotnictví, ochranných rouškách, také nějaké přehrazení vodních toků a pod.

Jako výrobce něčeho, si zasponzoruji normu jen  šitou pouze na moje výrobky!!
Snad nebudu sponzorovat konkurenční výrobky?  (dance)

Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda  20.01.2021, 11:30

Jako výrobce něčeho, si zasponzoruji normu jen  šitou pouze na moje výrobky!!
Snad nebudu sponzorovat konkurenční výrobky?  (dance)

Ach zase lidové tradiční konspirace ...
Každý, kdo má blízko k normalizaci, ví, že tam nejde o žádné soupeření jako při prodeji.

Apropo, myslím, že teď jsme s ekonomikou tak v ......,   že chtít zdarma normy je jako kopat do mrtvoly ať dá víc peněz.

Kvita Ladislav:
Citace: Jaroslav Jonáš  19.01.2021, 22:11

A kolik ČSN je tam z našeho oboru?

Asi už se to pomaličku hýbe, co se týká elektra, jsou tam v sekci MMR všechny 62305 normy, je tam 332130, nějaké normy na osvětlení, něco od protipožáru. Dnes jsem psal na ministerstvo dopravy, kdy zajistí přístup k závazným normám, které jsou závazné ve vztahu k předpisům v působnosti MD (např. k zákonu o pozemních komunikacích). Uvidím, zda se tím bude někdo zabývat. Pokud narazím při své práci na další závazné ČSN, budu se opět ptát na patřičných místech.

Kvita Ladislav:
Citace: Kvita Ladislav  02.03.2021, 15:52

Dnes jsem psal na ministerstvo dopravy, kdy zajistí přístup k závazným normám, které jsou závazné ve vztahu k předpisům v působnosti MD

Dnes mi přišla odpověď z ministerstva dopravy. MD tvrdí, že termín zajištění sponzorovaného přístupu závisí na ČAS, tož jsem tedy poslal žádost o informaci na ČAS.

Pavel Horský:
Tak to jsem moc zvědavý, co vám z ČAS odpoví. Určitě to sem pak pověste.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana