Je možné, že set top box probíjí?
Peter Munka:
Vsimnite si vetu :
tato "rána" mi způsobila srdeční arytmii na cca 2 hodiny tak to nechci nechat jen tak být.
To asi nebude preklep / chyba merania a urcite viac ako 0.21 mA ...
Martin Novák:
Taky se mi stalo, ze jsem po sahnuti na satelitni konvertor uz letel ze stafli. Vinikem byl satelitni prijmac se spinanym zdrojem a plastem kabelu teklo vuci zemi 16mA. Dal jsem se tehdy v zjistovani pricin nedostal pro nespolupraci vlastnika prijmace (slo o sestivystupovy konvertor a nekolik napojenych bytu). Vinika jsem odpojil a pak se to pry resilo uz bez me ucasti.
František Šohajda:
Citace
Takový přístroj by nebylo možné připojit do zásuvky za chráničem, ihned by vybavil.
Chránič tam žádný není? (dance)
Citace
To asi nebude preklep / chyba merania a urcite viac ako 0.21 mA ...
Kolega tam má 0,21A ! Asi ví co měří?
Mimo jiné, už 7mA tekoucí tělem, je taková morda, že se položíte na zem a chvíli nevíte co se děje, kde jste!! Ne tak 0,21A!! :o
Jirka Š. Svejkovský:
Citace: František Šohajda 06.09.2020, 18:52
Ne tak 0,21A!! :o
Kolega to nejspíš měřil ametrem s malinkým odporem. Lidské tělo průměrně odporuje nějakým jedenapůl kiloohmem. Takže by jím protékal daleko menší proud. Možná o řád.
Tím netvrdím, že tam není něco špatně.
Martin Novák:
Citace: František Šohajda 06.09.2020, 18:52
Mimo jiné, už 7mA tekoucí tělem, je taková morda, že se položíte na zem a chvíli nevíte co se děje, kde jste!! Ne tak 0,21A!! :o
No tak zas je dost podstatny rozdil mezi proudem tekoucim pri stejnem napeti zdroje pres nekolik kiloohm impedance lidskeho tela a proudem tekoucim pres impedanci nekolika set miliohmu bocniku mericiho pristroje a mericich kabelu. Myslim ze tohle mereni proudu byl od kolegy jenom test, zda nejde o mekke naindukovane napeti...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana