Za jakých okolností volit školení jako webcast a kdy jít osobně?
Robert_Palm:
Včera jsem se zúčastnil školení rekonstrukce osvětlovacích soustav v administrativn ích budovách v hotelu Pramen v Praze. Účast byla hojná, přednášky měly úroveň. Přes webinář bych tyto informace určitě tak dobře nepochopil.
Jak to vidíte vy, svým úhlem pohledu?
nobody:
Předesílám, že jsem příznivcem osobních setkání. Především pro osobní kontakt s ostatními účastníky. Setkáváme se staří známí a poznávám nové. V tomto ohledu "hojné účasti" jsou relevantní.
Z druhého pohledu, tedy předkládané problematiky, nevidím zásadní problém v nějakém nepochopení. Tedy pokud beru jako standard duely eDEHN.
Ale musím dát zapravdu,
Citace: Robert_Palm 04.09.2020, 04:47
Přes webinář bych tyto informace určitě tak dobře nepochopil.
že hrozně záleží na podání a přípravě. Vůbec není podstatné zda na to koukám vzdáleně nebo před tím přednášejícím sedím. Někteří doslova odemelou to, co mají v powerpointu, nezapomenou na různé pozvánky, zbytečná zdvořilostní klišé a konec.
Nemohu a asi ani nechci kategoricky vyloučit žádnou z možných alternativ. Tolik informací, co jsem mohl od března sledovat přes internet (třeba i ze záznamů) bych velice těžko dokázal absolvovat osobně. Přes to všechno, pokud to můj kalendář dovolí účastním se třeba ... velice rád. A na závěr vůbec nepochybuji, že existují dva extrémní tábory zástupců striktně pro a proti. :D
Zdeněk Friedrich:
Není nad osobní kontakt a nejpřínosnější jsou kuloární diskuse jak s přednášejícími tak s kolegy, kteří se v praxi s probíranou tematkou setkávají častěji.
Pavel Ryšavý:
Naživo je to samozřejmě lepší.
Ale i s elektronickou verzí jsem se naučil žít, a tak trochu si libuji nad možností opětovného přehrání, když mne s odstupem času něco napadne, tak se k tomu mohu vrátit. Pokud to daný poskytovatel umožňuje.
Čili abych se držel otázky přednost nedávám ani jednomu formátu. Každý má něco do sebe
Michal Čeleda:
Podle mě trochu záleží i na tom, zda je to školení na montáž/obsluhu/údržbu/... konkrétního zařízení nebo jen "holá" prezentace výrobku/služby/... V prvním případě upřednostním osobní účast, ve druhém se to dá i "dálkově". Absolvoval jsem 3denní prezentace dodavatelů s "četovou" diskusí jak dodavatelů, tak i účastníků a šlo to. Vzhledem k vývoji si asi budeme muset na tu elektronickou cestu zvykat.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana