Jak se chystáte na druhou vlnu koronaviru? Tedy jestli fakt bude.

<< < (3/3)

Kvita Ladislav:
Citace: Miroslav Minařík  03.09.2020, 14:01

Co vy? Vyhýbáte se některým místům a nosíte roušku u sebe?

Roušku už beru spíš jako doplněk oblečení, nosím nejraději černou. Mám ji uvázanou na krku dennodenně po celou dobu, co jsem mimo domov. V Lidlu nebo Kauflandu mi nedělá vůbec žádný problém, hodit si ji na čenich. V kanceláři taky nemám problém, když se dostaví někdo s rouškou, nahodit si ji též. V Polsku, kam jezdíme na nákupy vás bez roušky do krámu ani nepustí.

nobody:

Synovec obhajoval bakalářku. Přítomní roušky, gumové rukavice a předkládané dokumenty byly ošetřeny desinfekcí.
Dobrá

V odpoledních hodinách se studenti s profesory potkali v běžném režimu a určitě ne v odstupu dvou metrů.

Pokud se pozorně podíváte na politiky, tak si pečlivě nasadí roušky před kamerami, prý snad aby šli příkladem. Pokud vidím předsedu vlády v roušce před kamerou, jsem přesvědčen, že zrovna jej si málokdo vezme za příklad.

Pokud to vezmu technicky, není pak opatření, které se používá "jen tak" naprosto o ničem?

Citace: Kvita Ladislav  03.09.2020, 14:23

Roušku už beru spíš jako doplněk oblečení,

Asi tak. Vidím to stejně. Ale raději bych se sám covidem raději už promořil. Nemusel bych však nakazit nějakou stařenku.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana