Jsou vidět elektrony ve vodiči?

<< < (4/6) > >>

Pavel Horský:
Citace: Jiří_Hrubý  15.07.2020, 10:35

Když se pan Hudec ptal konstruktivně na kachny běžce a jejich citlivost na el. zař.,  což považuji za smysluplnou otázku na instalace v zemědělství, jež mají svá specifika, byl odstřelen hned v zoně A.
 Možná kdyby někoho kopla kráva, která dostala několika mA 24V šumivku od vadné napáječky,  pochopil by, že zvířata jsou mnohem citlivější na vnímání rozdílných potenciálů a je nutno s tím v instalaci počítat.
Týden na to pustí moderátor tohle, protože to asi vypadá jako odborná otázka.

Ano, toto také nechápu.

A pak tu z nás ještě ten exot pomalu dělá voly, že nedostal svoji odpověď.
Problém je v tom, že si blázen nikdy nepřipustí že bláznem je a svoji idiocii tak pak neustále hází na všechny kolem sebe, aniž by si uvědomoval to, co si uvědomují všichni kolem jeho osoby.
Zde vidíme zářný příklad mých slov.

Jan Franěk:
A já jsem přitom přesvědčen, že jsem mu dal svými odkazy zcela postačující odpověď na položenou otázku. Ale jak vidím, asi to bylo asi na nic. Na přímo položenou otázku také žádná odpověď.  Poučení napříště - už vím, komu svou energii věnovat a komu raději nee  ;)

Pavel Horský:
Zatím to vypadá tak, že se sem přišel tento blbeček jen vyonanovat.

Jan Franěk:
Citace: Pavel Horský  15.07.2020, 11:30

Zatím to vypadá tak, že se sem přišel tento blbeček jen vyonanovat.

Malý rozdíl mezi Michalem a Alfonssem vidím. Michal na to měl oficiální papír a vůbec se tím netajil. Jeho otázky byli sice často mimo, ale byla v nich znát touha po poznání, byť možná na úrovni 3létého děcka. Dokonce mne velmi bavil i jeho web a mrzí mne, že byl zanedlouho po jeho smrti vypnut.

Pro ty co nevědí o kom se píše https://www.objevit.cz/vzpomenme-na-michala-kolesu-t158534

Na internetu se najdou i jeho proslulá videa a mnoho z nich má kupodivu i celkem kvalitní obsahem. (samozřejmě bráno s trochou nadhledu)

Nicméně mě v podstatě ani nevadí položené dotazy, jako následné reakce a úplná ignorace relevantních odpovědí  ;D které se mu dle mého vždy na položenou otázku od kolegů dostaly. ALespoň když si ta poslední témata projdu, vždy tam najdu dostatek relevantních reakcí.  o:-)

Alfonss:
Moderátor: Tak jako pokus o Michala Kolesu by to asi stačilo. Moc vtipné to není. Asi odebereme odznak chráněnce a přihlédneme k standardním pravidlům.

Také příspěvek k věci od duševně překombinované ho experta na sledování elektronů. Chce to si změřit tlak a dát studený zábal-snad by to pomohlo k tomu, že by se odborník mohl časem uvědomit že nepíše k věci, ale podléhá záchvatům změněného stavu vědomí. ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana