Patříš k "Homo electricus digitus" i ty?

(1/2) > >>

Miroslav Minařík:

Před chvílí jsem si přečetl post Martina Lahody o "Homo electricus digitus". Je to jakási alternativa k našemu Elektronautovi . Vypadá to, že se vyvíjí nové letní "postraumatické" elektrikářské směry!

"Homo electricus digitus" je úchylka zaměřená na automatizaci budov. Patříš k ní také?
Já asi ano.
 (cryi)

Pavel Horský:
K tématu........ .........

Nepatřím do skupiny šílených automatizérů i když je pravda, že stále častěji se pohybuji na okraji automatizace budov a zdá se mi, že se opravdu hoooooodně pomalu blížím ke středu problému.

Jan Franěk:
Možná děláš chybu Pavle v tom, že tento směr ignoruješ. Jednak se jedná o rostoucí segment a pak je po schopných projektantech znalých této problematiky, celkem poptávka. Ale je to každého volba.

Asi je jasné do které skupiny patřím.  ;)

Kdo je šílený automatizér?  Znám jenom dobré integrátory a prodavače problémů  (dance)

Miroslav Minařík:

Ale pozor!
Domovní automatizaci rád, ovšem se mnou, tedy s Mírou!
Protože už s nimi žiju nějaký ten rok, vím co je zbytné a co třeba praktické opravdu k užitku. A podobně jako při výběru designu vypínačů, tak při volbě zda mít domácí automatizaci, či nemít, nemá do toho elektrikář co kecat. To je volba klienta.

V každém případě každé obydlí, kde se chvíli zdržuji, dostane nějakou stopu po "Homo electricus digitus".
 (dance)

Pavel Horský:
Citace: Jan Franěk  10.07.2020, 19:44

Možná děláš chybu Pavle v tom, že tento směr ignoruješ.

Honzo, četba mezi řádky Ti moc nejde ;) :D
Já nikde nepsal, že toto ignoruji.
Nepatřím do skupiny šílených automatizérů.. ..... vždy jsem se tak nějak zařídil podle poptávky a s inteligencí mě nikdo nepoptává. Až to bude aktuální a mě se vyplatí se tomu věnovat, pak se tak stane.
Zatím mám tolik práce, že už ji pomalu ani nezvládám.

A myslím, že s pochopením inteligence nebudu mít žádný větší problém.
Už jsem byl na nějakém tom školení a něco jsem si o této problematice přečetl. Nezdá se mi to být nějak náročné.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana