#EH: Bezpečnost byla brzdou rozvoje elektrotechniky, vzpomíná Jindřich Nezval
Pavel Horský:
Citace: Jiří_Hrubý 16.07.2020, 16:15
Ale pokud se pan Nezval narodil 32, vyučil se tedy někdy kolem roku 40.
A kdy tedy chodil na měšťanku? Obdivuhodný člověk.
Jiří_Hrubý:
A co je na tom divného? Když jsem v pěti letech ověřoval hřebíkem, zda je zásuvka pod napětím, protože jsem neznal vadasku, tak už jsem byl jako běžný elektrikář z dob pana Nezvala. Výučák trvá 3 roky, takže to stihnou mohl... (dance)
Nejste první, kdo si všiml, ale už se nedá editovat a 4 je hned vedle 5 no...
Miroslav Minařík:
Citace: Jiří_Hrubý 19.07.2020, 09:26
A co je na tom divného? Když jsem v pěti letech ověřoval hřebíkem, zda je zásuvka pod napětím,
(dance) (dance) (dance) Já také! Nastřelovacím ...
Pavel Horský:
Citace: Jiří_Hrubý 19.07.2020, 09:26
A co je na tom divného? Když jsem v pěti letech ověřoval hřebíkem, zda je zásuvka pod napětím....... ..........
Že by předzvěst budoucího povolání?
Já nacpal stovku hřebík do zásuvky v hotelu na Šumavě. Rodiče byli tančit a nechali nás s kámošem bez dozoru. Hřebík se ledabile válel na okenním vnitřním parapetu a uplně se nabízelo ho vrazit do blízké zásuvky.
A těch facek pak ráno, když se na to přišlo :-) A přitom měli dostat na prdel právě a hlavně rodičové.
Václav Třetí:
U nás tuto kontrolu prováděla moje žena. Někdy kolem 3. roku prý strčila kovový klíček od natahovacího kuřátka zrovna do levé zdířky zásuvky a pootočila s ním proti ochranému kolíku a hned provedla kontrolu, zda dojde k samočinnému odpojení od zdroje. Jestli to brnělo si nepamatuje, ale zajiskřilo se a byla hned tma.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana