Co tě zajímá na profesi tvých kolegů?
Miroslav Minařík:
Před chvílí jsem měl telefonát s jedním klasickým elektrikářem o tomto seriálu. Rád prozradí ale obličej a jméno nechce ukazovat. Vzhledem k tomu, že má opravdu korektní poznámky, nikoliv sprostý anonymní útok, tak v tom nevidím problém. Ovšem tiše doufám, že najdu stovku lidí, kteří to řeknou normálně.
Natáčení bude tentokrát možné třemi způsoby. Osobně s kamerou kdekoliv to bude dostupné, videokonferenc í (Skype, Teams, ZOOM, ...) nebo i prostým telefonním hovorem. A scénář bude tentokrát podstatně více dynamický, než tomu bylo třeba u #V50.
Jo a abychom nemuseli natáčet roušku, jsme vybavení buď delším mikrofonním klopovým mikrofonem :-) nebo použijeme bezdrátovou alternativu.
Miroslav Minařík:
Aktuální update ...
Od koho se má elév učit? Škola mu vše určitě nedá!Proč myslíš, že tvá profese přežije i dalšího půl století? Nebo už bude jiná?V kterých případech se na související profese elektrikářů zlobíš?Co bys dělal v kůži jiné elektrikářské profese jinak?Kdo v tvé profesi nejvíce překáží v tom, proč nemůžeš dělat práci ještě lépe?Když někdo napodobuje tvou práci, co dělá fakt mizerně? Které další blízké profese by měl každý elektrotechnik zažít ve své byť krátké ale skutečné praxi?Podle kterých seznamů má spotřebitel vybírat odborníka? Nejřemeslníci nebo ČKAIT?
... no dobrý, no ... Otázky zajímavé. Na odpovědi jsem zvědavý sám!
Miroslav Minařík:
Dejte prosím své tipy na tu zkratku pořadu také! Pokud mají všechny názvy podobně, pak se prakticky nedá k čemu přihlédnout. A zatím nelze říci, že by bylo cokoliv převažující.
(poklona)
Miroslav Minařík:
Tak název už by byl. Nakonec to bude (jako tradičně) kombinace ovlivněná právě hlasováním!
Super. Docela se mi to líbí.
A teď hurá na další krok. Vlastně hrubé otázky už také jsou. Tak teď už zbývá jen ta hokna!
Pavel Horský:
Citace: Miroslav Minařík 27.06.2020, 14:29
Tak název už by byl. Nakonec to bude (jako tradičně) kombinace ovlivněná právě hlasováním!
Super. Docela se mi to líbí.
A neprozradí. Je tajemný jako hrad v Karpatech :D (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana