Musí být místo rozdělení na TN-C-S pod kontrolou?
Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec 01.06.2020, 07:58
Tak se optám jinak.
Pokud budeš revidovat rekonstruovaný byt někde v horním patře paneláku, tak ze svodiče připojíš vodič, který má jít na MET kam?
Samozřejmě se nabízí jeho uložení do stoupačky (zde zas narazíš na požární požadavky), a jeho připojení ve sklepech, ale zas k čemu? Nijaká "tvrdá přípojnice" tam není.
U nás ve stoupačce v koupelně máme instalované lano, které je napojeno na přizemněný PEN v přípojkové skříni na patě paneláku.
Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský 01.06.2020, 09:26
U nás ve stoupačce v koupelně máme instalované lano, které je napojeno na přizemněný PEN v přípojkové skříni na patě paneláku.
Ano, to je ten lepší případ, někdy realizovaný po výměně kovových rozvodů vody.
Peter Lovacký:
Citace: Jan Franěk 31.05.2020, 22:56
Žádná situace není černobílá, o tom žádná. Nicméně výsledné hodnocení v revizní zprávě musí znít jasně a stručně. Není nic mezi.
Je i nie je, kedy jak...
On ten postoj RT ku nedostatkom je celkom zaujímavá oblasť na debatu
Pri hocijakých nedostatkoch je totižto furt najdôležitejši e mať na zreteli základné pravidlo, a to že jakej revízie sa týkajú
A že východiskovej sa netýkajú nijaké nedostatky, tak to sa predsa vie
Vidieť ja toto zapojenie pri východiskovej revízii, tak ten zbytočný drôt navyše čo ste popísal sa v takom zapojení do prevádzky nedostane
Revidovať toto ale pri pravidelnej revízii, tak ten drôt sám o sebe nijak nebezpečný nevidím, zato bez upozornenia a návrhu opatrení :) pre prevádzkovateľ a by sa to istože nezaobišlo
ACEOF ACES:
Citace: ACEOF ACES 31.05.2020, 23:31
...
Chápete na co se vás ptám?
Nejste takový kretén ... téma pro vás skončilo.
Rozumím
Rozvodak:
Citace: ACEOF ACES 31.05.2020, 23:31
Vámi provedená revize toho rozvaděče by nebyla kladná, tj. není z hlediska bezpečnosti schopný provozu. Napojil jste ten byt?
Chápete na co se vás ptám?
Citace: Jan Franěk 31.05.2020, 22:56
Mám rád diskuse, ale ne v duchu podobných tanečků. Domutil jsi mne to vzdát. Pokládám krále a jdu se věnovat jiným věcem.
Citace: ACEOF ACES 01.06.2020, 15:53
Nejste takový kretén ... téma pro vás skončilo.
Rozumím
Velká škoda, těšil jsem se na další podivuhodný právní rozbor s dramatickým závěrem. ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana