Hager: Bezpečnost přístrojů tkví v detailech
Marek Laube:
Díky za reakci. Máme tu na konci ale...
Jsem zvědavý. :)
Milan Hudec:
Citace: Marek Laube 25.05.2020, 13:24
Díky za reakci. Máme tu na konci ale...
Jsem zvědavý. :)
To "ale" jsem vztáhl jen na svoje nároky převyšující standard.
TechnickapodporaHager:
Citace: Milan Hudec 25.05.2020, 12:44
Hager je pro mne taktrochu záhadou....
Děkujeme za reakci na naše produkty. Jsme rádi že se vám naše produkty líbí, i když je naše firma pro vás záhadnou. Možná bychom to mohli napravit na některém z v budoucnu pořádaných školení. Jakmile budou známy nové termíny, zveřejníme je na našich webových stránkách, v sekci Hager akademie. Tyto termíny bývají i v kalendáři akcí na zdejším portálu. Záleží samozřejmě i na momentální situaci ohledně stávajících omezení.
Od našeho kolegy víme, že jste dostal vzorek našeho bezšroubového přístroje (jistič + prop. lišta), o kterém se také mluvilo v tomto videu. Můžete nám poslat svou reakci na to, jak se vám s naším produktem pracovalo a jestli byly jeho inovace pro vás něčím přínosné?
Citace: Milan Hudec 25.05.2020, 14:03
To "ale" jsem vztáhl jen na svoje nároky převyšující standard.
Zajímá nás, které vaše nadstandardní nároky nesplňujeme. Tedy především co se týká bezšroubových přístrojů, které považujeme právě za TOP produkt a které by měli do budoucna z velké části nahradit původní šroubové přístroje. Nynější srovnání prodejů těchto skupin přístrojů signalizuje, že tomu tak u našich přístrojů může být už v poměrně blízké budoucnosti.
Milan Hudec:
Bezšroubový jistič prošel pitvou, a to důkladnou....
Nenašel jsem nic, co bych mohl technicky relevantně kritizovat, (ano na poslech při manipulaci se spouští není top, ale lepší průměr to rozhodně je, snad by mohl být mechanicky stabilnější a provedení "střev" robustnější, jistý volný prostor v krytu se k tomu nabízí), ale to si již hrooozně "vymýšlím".
Zkrátka není to nic super jako v případě nejvyšších řad Eaton či Siemens, ale rozhodně neurazí, ani nezklame.
V kontextu s auty bych ho nazval "lidovým německým výrobkem".
TechnickapodporaHager:
Děkujeme za vaše kritické hodnocení. Velmi si vážíme každého podobného názoru. Pevně věříme že vás naše produkty nezklamou ani v budoucnu.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana