Jak připojit pohyblivý přívod pro vestavné spotřebiče na pevně uložený kabel?
Jirda:
Je možné na kabel CYKY vyvedený z podlahy pro připojení vestavěného spotřebiče připojit rovnou koncovku nebo je nutné dát přes OBO krabici lycnu s koncovkou?
Pavel Horský:
O jaký spotřebič se jedná?
Peter Lovacký:
Citace: Jirda 22.05.2020, 06:31
Je možné na kabel CYKY vyvedený z podlahy pro připojení vestavěného spotřebiče připojit rovnou koncovku nebo je nutné dát přes OBO krabici lycnu s koncovkou?
Ja z toho zatiaľ odhadujem dva veci
Jedna vec je, že cykyna nech radšej ostane v pevnom uložení fixne v krabici, keď sa dá tak najlepšie tam kde z podlahy vyšla, a ešte lepšie tak aby sa do nej spotrebičom pri jeho uložení na miesto nevrazilo
Druhá vec je predpoklad, že i keď je spotrebič vstavaný tak sa občas predsa len vytiahne a ja mixľovať hore-dolu aj s tvrdou cykynou veľmi neodporúčam
A pri spotrebiči bude aj návod výrobcu, ten tiež dosť napovie
Jjjj, tri veci :) .. zatiaľ... ;)
Peter Munka:
Citace: Peter Lovacký 22.05.2020, 13:39
Druhá vec je predpoklad, že i keď je spotrebič vstavaný tak sa občas predsa len vytiahne a ja mixľovať hore-dolu aj s tvrdou cykynou veľmi neodporúčam
To je najmenej, vsetci vieme, ako to vyzera na stavbe : z podlahy trci daky kabel a zavadzia kurenarom, podlaharom, stolarom ... tak ho ohnu do praveho uhla, po spoji este trochu pochodia v baganciach a na zaver to ohnu spat. Z podlahy ma trcat chranicka a kabel sa zatiahne dodatocne.
Peter Lovacký:
Citace: Peter Munka 22.05.2020, 14:02
Z podlahy ma trcat chranicka a kabel sa zatiahne dodatocne.
Jjjj, hej, lepšie, ale kebyže na mne, tak z podlahy netrčí nič, a už vôbec nie cykyna.... :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana