Češi chtějí chytrou domácnost kvůli úsporám
Peter Lovacký:
Citace: Redakce portálu Elektrika.cz 16.05.2020, 08:02
Češi chtějí chytrou domácnost kvůli úsporám.
A ja si doteraz furt myslel že všetky tie vychytávky a vylepšenia sú hlavne kvôli komfortu a pohodliu, a že to nie je zadarmo, a treba si za to nemálo aj priplatiť
No a jak sa dá šetriť a zároveň ušetrené peniaze rovno platiť navyše, tak to zatiaľ netuším :)
Ale kebyže dakto neberie do úvahy všetky náklady len výsledok, tak je to potom isto fajn pocit keď všetko funguje jak má
Ja v tých systémovkách ale vidím jednu psychologickú nevýhodu, a to že sa furt vymýšľa stále väčší a väčší komfort
Majiteľ potom nechce ostať pozadu keď sa už raz rozbehol, no a tak paradoxne investuje do šetrenia stále viac a viac... (ale to píšem len jak môj pohľad)
Milan Hudec:
Citace: Pavel Horský 19.05.2020, 06:40
Já systémovce nikdy nepřišel na chuť a docela by mě zajímala doba návratnosti investice do jejího zřízení v závislosti na věčně omílaných úsporách.
Když na FB vidím chlubivé příspěvky, jak borec plně elektronicky reguluje domácí udírnu, tak nějak si říkám...proč? Není krása to dělat tak, jako naši dědové?
Jak říkám, za mě ne.
Z článku:
„Investici do chytré domácnosti zvažují častěji mladí lidé do 35 let
Se taknějak obávám, že nás věkově provedený průzkum odhalil (dance)
Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec 19.05.2020, 07:42
Z článku:
„Investici do chytré domácnosti zvažují častěji mladí lidé do 35 let
Se taknějak obávám, že nás věkově provedený průzkum odhalil (dance)
Jooooo, to bude ono :D :D
Ale jsme muži v nejlepších letech a naše moudrost nám prostě radí něco jiného :-D
Zdeněk Friedrich:
Citace: Pavel Horský 19.05.2020, 06:40
Když na FB vidím chlubivé příspěvky, jak borec plně elektronicky reguluje domácí udírnu...
Ale, zase to nemůžeš regulovat z hospody a všem u stolu ukazovat jak to máš zmáknutý. ;)
ACEOF ACES:
https://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,40114.msg314247.html#msg314247
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana