Co to může být?

<< < (5/6) > >>

Kamil Novák:
Citace: ACEOF ACES  19.05.2020, 14:14

.... může jít o atrapu, aby se méně topilo, majitelé to vidí.

To mne napadlo jako první.
Tato "cosi" jsou v objektu 4, ale rozmístění mi nedává smysl (2x v ložnicích z celkem 4, 1x v jídelně a 1x na chodbě),  navíc pokaždé je to v jiné výšce.
Není mi jasné, proč by to muselo takto okatě svítit a hlavně být závislé na napájení ze sítě. Kdyby to mělo opravdu sloužit k on-line sledování teplot, tak nedává smysl, aby to posílalo data v dávkách jako např. zmiňované měřiče na radiátorech.
Na druhou stranu, kdyby mělo jít čistě o "flignu",  tak bych naopak očekával výrazné označení, nejlépe cizojazyčné. Něco ve smyslu "temperature detector" nebo "wireless sensor" a pod.
Ale tohle je typické no name. Alespoň z přístupných stran.

TO Mirek M.: Kdyby to bývalo šlo sundat ze stěny a nějak nenápadně kuchnout, tak asi není co řešit. Ale nešlo to   :-\ 

Jan Franěk:
Napjatě čekám na rozuzlení  :D

Taky jsem to na netu hledal a nenašel a tak předpokládám že je to nějaké samodomo.

Je to napínavé jak detektivka  (dance)

Kamil Novák:
Aby bylo jasno - ode mne se asi rozuzlení nedočkáš. Já jsem tady ten dotaz položil naprosto seriózně, ne jako nějaký kvíz.  :-\

Jan Franěk:
Domníval jsem se, že tam ještě pojedeš a provedeš "pitvu".  :D

A vono nic   :P  škoda

Miroslav Minařík:
Citace: Kamil Novák  20.05.2020, 17:18

Aby bylo jasno - ode mne se asi rozuzlení nedočkáš. Já jsem tady ten dotaz položil naprosto seriózně, ne jako nějaký kvíz.  :-\

No tak to jsi Kamile zklamal!
Ale máš možnost to napravit. Jmenujeme Tě do role průzkumného Elektronauta, který si lehkostí agenta 007 nenápadně vypůjčí nepřátelské špionážní zařízení, odhalí funkce které mohou ohrozit svět a ten pak samozřejmě nečekaným rozhodnutí zachrání. To dá rozum, ne?

Přece bys nás zde nenapínal!
Kamile, to je pak ne ...... nechci apelovat na morální povinnost zvídavého elektrikáře, ale ...
 (surprice) (drinks)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana