Jak ochránit nerezový vývod VZT jednotky na plechové střeše?

<< < (4/6) > >>

Rozmahel Vladimír:
Postačí, když si sundáš roušku.
Na bezpečnou vzdálenost prchne sám.  :)

Kamil Novák:
Někde by to stačit nemuselo.
Právě jsem se vrátil z jednoho objektu, něco na způsob školícího střediska.
A připadal jsem si jak na návštěvě dalekého ostrova.  :o  S rouškou jsem tam byl sám a asi i za exota, docela početná parta vzájemně cizích lidí se tam různě promotává a veselí  (dance) ,  (svoje podezření co je za tím si nechám pro sebe ..) a je jim evidentně jedno, co se odehrává za plotem  8).  Naštěstí jsem s nimi nepotřeboval být kontaktu, udělal si svoje a odjel.  (zle) 

Pavel Horský:
Že by počátek "řízeného promořování"?  :D
Já neustále žasnu. Laxnost některých lidí mě neskutečně vytáčí.

Peter Lovacký:
Citace: Pavel Horský  06.04.2020, 14:16

Jj, zkusím to projektantovi VZT z dostatečné dálky doporučit :-)

Ten projektant keď sa oprie striktne o normy to bude mať ľahké, stačí len zaplatiť jedno z viacerých drahších a pracnejších riešení
Ponechať ale výduch v 0b a zachovať bezpečnosť osôb a majetku vnútri... no to tak od oka ťažko povedať
Keby ste ale mal možnosť, dajte vedieť jak si poradil, je to celkom zaujímavý stav čo sa ľahko môže v bežnej prevádzke vyskytnúť hocikde

Pavel Horský:
Citace: Peter Lovacký  07.04.2020, 08:27

Ponechať ale výduch v 0b a zachovať bezpečnosť osôb a majetku vnútri... no to tak od oka ťažko povedať

Já tu ale o výbuchu nic nepsal. Jak jste na to přišel?

Řešení je jednoduché.
PD bude obsahovat normativní citace s odkazy na články, kde je doporučeno řešení při použití neizolované jímací soustavy.
Já jako projektant předám v podobě PD jasné noty, podle kterých by se mělo hrát.
Z letitých zkušeností vím, že si to dodavatel prací udělá stejně dle svého uvážení.
Nebudu se rozčilovat. Je mi to vlastně jedno.
Když se pak pod paskvil podepíše revizní technik, je to jeho boj.
A že se spousta RT dokáže podepsat i pod životu nebezpečné věci, to snad nemusím nikomu vykládat. Ono se totiž v 99% případů v budoucnu nic nestane a na to všichni tito řemeslní šmejdi spoléhají.
Dokud zde nebude existovat přísný kontrolní orgán, nikdy to nebude jiné.

Většinou předám PD a finálový skutečný výsledek pak již nikdy nevidím.
U této stavby však udělám výjimku a pojedu se na finále podívat.
Ne, nebudu nikoho topit a nebudu nikomu nadávat. Jen si chci udělat obrázek v jaké podobě končí moje práce, která je někdy opravdu náročná.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana