Existuje nějaká zásuvka 230V s pojistkou proti vytržení připojeného kabelu?
Vratislav Fugl1:
Ano, nápad pana Kurky je asi nejlepší. Pro ostatní: rozesmála mě úvaha o přišroubované zásuvce :D To snad třeba u prastarých STIHLek, tam byl kabel co pamatuji, asi 3 metry dlouhý!! Dnes je to kousíček kabelu se zástrčkou, okolo 50 cm. Potom stačí, aby se přívodní kabel s pohyblivou zásuvku na konci kabelu, někde "zasekl" a je rozpojeno. Ano, ta oka, např. na spodní straně držadla, byla OK. Jen se tam musel provléct PŘÍVODNÍ kabel se zásuvkou. Viděl jsem maníka, co tam narval KABEL VEDOUCÍ OD PILY (zle). Tolik má troška do mlýna. ....
Lukáš Rotrekl:
Osobně bych se zamyslel nad tím, proč je tam tak krátká šňůra a jestli to nebyl záměr aby se snadno (ano někdy až moc) rozpojovala.
Jiří_Hrubý:
Přívodní šňůra je krátká proto, aby si ji nějaký blb neuříz a amatérsky nezasahoval do stroje. Zrovna u té Stihlky je na to uříznutí dost dlouhá. U těch s okem a háčkem pod držadlem co jsem měl, nebylo možné provlíct kabel od pily, protože na to byl moc krátký.
Ale pořád je to o tom, že když se bude ta pilka používat v souladu s návodem, tzn nepoleze se s ní po hranici, ani mezi pořezanými větvemi, udrží se vidlice v trochu slušné gumové zásuvce bez problémů.
Rozmahel Vladimír:
Prosím vás, co je to za dotaz?
To mají děti v Číně vyřešeno dávno.
Pavel Vacín:
Díky všem za rady, asi zkusím nápad od p. Kurky.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana