Existuje nějaký plochý prodlužovací kabel?
Milan Hudec:
Není pod podlahou sklep?, provrtat...... ......
Zdenek Hejčl:
Také jsem řešil přívod do ostrůvku v kuchyni.
Domácí měl projekt kuchyně až po realizaci finální podlahy.
Řezat podlahu ani vrtat spodem už nešlo....
Takže přechodová lišta na podlaze.
Systém postavit, nebo udělat bez řádné rozvahy - to se vyřeší potom je velice špatně.... (zle)
Petr Instruktor:
(poklona) všem za reakce.
Uvědomuji si, že prodlužovák pod kobercem není to pravé ořechové. Ač by se po něm, vzhledem k místě uložení, prakticky ani nešlapalo. Jen šlo spíše o to aby nebyl vidět přes půl místnosti natažený kabel. Zajímalo mne zda se vůbec nějaký takový kabel vyrábí.
Vést podlahou se mi to nechce, vzhledem k tomu, že budu chtít třeba někdy gauč přesunout jinam.
Asi použiji jen dostatečně dlouhý USB kabel. 2,1A by mi mohlo stačit. A pod kobercem nebude vadit.
Miroslav Revús:
Ak použijete dostatočne dlhý USB kábel, tých 2,1A mať nebudete. Uplatnia sa úbytky napätia.
Koľko ampér bude možné čerpať na konci kábla je otázne. Ale jedno je isté - nabíjací čas zariadenia sa predĺži.
Jan Franěk:
Použitím USB kabelu vyřešíte asi bezpečnost z hlediska úrazu el. proudem u takového řešení. Nicméně vyvstane zase problém technický a možnost poškození kabelu chůzí po koberci zůstane prakticky na stejné úrovni. Nevěřím moc že by jste našel kabel, který by toto dlouhodobě vydržel.
A teď k tomu technickému problému. S velkou pravděpodobnos tí budete mít problém s úbytkem napětí a možná i velikostí proudu u toho "delšího" kabelu. Tedy může se stát že přístroje s velkým displejem a potřebou většího proudu (i napětí) k nabití přístroje, nebudou řádně nabity, nebo to bude trvat neúměrně dlouho. Zkuste na toto téma něco pohledat ;)
Edit: Miroslav mě předběhl :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana