Dá se HDO na kotli Protherm Ray ovládat dálkově spínanou zásuvkou?
Vít Rotrekl:
Citace: Jiří_Hrubý 03.03.2020, 16:13
To bych chtěl vidět. Přiznání sazby, bez zajištění blokování.
Jsou jen dvě sazby, které nepotřebují HDO a kWh stojí pořád stejně.
K získání výhodnějších sazeb, je zapotřebí splnit požadavky distributora a prodejce.
Opatrně pane kolego ;) přikládám ceník co mě nabídnul ČEZ, když jsem loni v listopadu řešil novou smlouvu na dodávku el.eng. Jinak jsem v rajonu EONu, ale nabídnuli mě nesmysl, tak jsem se upsal ČEZu.
Jiří_Hrubý:
S cenou to tak samozřejmě je, spíše jsem se pozastavil nad splněním podmínek pro přiznání sazby, které chce tazatel hned po přiznání porušit možná za asistence kvalifikovanéh o takyelektrikář e...
Ale jsme v Čechách...
Jinak na ten kotel stačí klema a nastavit nezámrznou, když se odjede.
Pavel Filip:
S cenou to tak není. Silová elektřina sice je stejně drahá v obou tarifech, ale distribuce rozhodně ne. A odstraněním HDO porušuje podmínky přiznané sazby.
Ditmar Rehor:
jak porušuju podmínky? Když mi elektrikář odpojil HDO a v kotli to spojil nějakou klemou abych mohl topit kdykoli během dne tak je to porušení podmínek??
Peter Munka:
Citace: Ditmar Rehor 04.03.2020, 12:09
jak porušuju podmínky? Když mi elektrikář odpojil HDO a v kotli to spojil nějakou klemou abych mohl topit kdykoli během dne tak je to porušení podmínek??
Pri elektro vykurovani (vratane tepelneho cerpadla) je poziadavka dodavatela / distributora na dialkove blokovanie vykonnych spotrebicov isty pocet hodin z celeho dna. Je to podmienak priznania sadzby.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana